ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Η FA ζήτησε εξηγήσεις από τον Έλιοτ για το καπνογόνο που κρατούσε μετά τον τελικό

Λίβερπουλ: Η FA ζήτησε εξηγήσεις από τον Έλιοτ για το καπνογόνο που κρατούσε μετά τον τελικό
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ANFIELD WATCH

Ο Χάρβεϊ Έλιοτ πανηγύρισε με την ψυχή του την κατάκτηση του League Cup από την Λίβερπουλ, όμως η ενέργειά του να πιάσει στα χέρια ένα καπνογόνο είχε ως αποτέλεσμα να του ζητάει πλέον εξηγήσεις η αγγλική ομοσπονδία.

Μετά από την κατάκτηση του Champions League, της Premier League, του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ και του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, το βράδυ της Κυριακής (27/2) η Λίβερπουλ έκανε πέντε τα τρόπαιά της επί εποχής Γιούργκεν Κλοπ, με το League Cup που πρόσθεσε στη συλλογή της να είναι το 9ο στην ιστορία της και να την ανεβάζει μόνη στην κορυφή της λίστας με τους κατόχους του τροπαίου.

Ένας από τους παίκτες που πανηγύρισαν σαν μικρά παιδιά αυτή την επιτυχία ήταν και ο Χάρβεϊ Έλιοτ, με τον νεαρό μέσο να είναι άλλωστε δηλωμένος φαν των κόκκινων από μικρό παιδί και να βλέπει τη μοίρα να του παίζει ένα παράξενο παιχνίδι λίγες ώρες πριν σηκώσει το τρόπαιο στα χέρια του.

Αρχικά ήταν εκτός αποστολής, όμως μετά από τον τραυματισμό του Τιάγκο στην προθέρμανση και την είσοδο του Κεϊτά στο αρχικό σχήμα, ο Έλιοτ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και μάλιστα ήταν μεταξύ εκείνων που ολοκλήρωσαν το ματς έχοντας ως μπει ως αλλαγή.

Το αποτέλεσμα ήταν να εμπλακεί στη διαδικασία των πέναλτι και να ευστοχήσει (έκανε το 9-8 για τους κόκκινους) και λίγα λεπτά αργότερα να χαθεί στις αγκαλιές των συμπαικτών του και να πανηγυρίσει έξαλλα, κρατώντας στα χέρια του ένα καπνογόνου (κόκκινου χρώματος) που πετάχτηκε από την κερκίδα.

Τα συγκεκριμένα πλάνα με τον Έλιοτ να κρατάει το καπνογόνο ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά, δεν άρεσαν ωστόσο στην -ιδιαίτερα σχολαστική- αγγλική FA και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ, κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις.

Από την πλευρά της, η Λίβερπουλ δεν έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής σε σχολιασμό της συγκεκριμένης κίνησης της FA.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΤΣΕΛΣΙ LEAGUE CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ