ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ρεσιτάλ Τσιμίκα, άρπαξε το τρόπαιο και έμαθε στους οπαδούς των κόκκινων τι θα πει πανηγυρισμός

Ο Κώστας Τσιμίκας στην απονομή του League Cup στη Λίβερπουλ | 27 Φεβρουαρίου 2022
Ο Κώστας Τσιμίκας στην απονομή του League Cup στη Λίβερπουλ | 27 Φεβρουαρίου 2022 © 2022 AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Ο Κώστας Τσιμίκας έδωσε ένα απολαυστικό σόου την ώρα των πανηγυρισμών των παικτών της Λίβερπουλ μπροστά στο κοινό τους, με τον διεθνή μπακ να αρπάζει το τρόπαιο του League Cup και να ξεσηκώνει με στιλ τους οπαδούς στις εξέδρες.

Η Λίβερπουλ θριάμβευσε το βράδυ της Κυριακής νικώντας την Τσέλσι με 11-10 στα πέναλτι και ανεβαίνοντας στην κορυφή των ομάδων με τις περισσότερες κατακτήσεις του League Cup (έφτασε τις 9) και ο Κώστας Τσιμίκας μπορεί να καμαρώνει για το γεγονός πως είναι και εκείνος κομμάτι μίας ακόμα υπέροχης ποδοσφαιρικής ιστορίας στο βιβλίο των κόκκινων.

Ο διεθνής αριστερός μπακ φρόντισε μάλιστα να ζήσει τις στιγμές ευτυχίας στο μάξιμουμ, τόσο στα αποδυτήρια όπου χόρεψε και τραγούδησε σαν μικρό παιδί μαζί με τους συμπαίκτες του αλλά και στον αγωνιστικό χώρο του Γουέμπλεϊ.

Εκεί έδωσε κρεσέντο που τράβηξε πάνω του όλα τα φλας, με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού να γραπώνει το τρόπαιο και να το υψώνει προς την εξέδρα για να γνωρίσει την αποθέωση.

Θέλησε μάλιστα να πάρει μέρος σε ένα "παιχνίδι" με τον κόσμο αφού γύριζε την πλάτη κάνοντας πως πήγαινε προς τους συμπαίκτες του, για να ακούσει το μπιζάρισμα από την κερκίδα και να επιστρέφει για νέες "πτήσεις" με το βαρύτιμο τρόπαιο στα χέρια.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ LEAGUE CUP ΑΓΓΛΙΑ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ