ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Χειρότερη εκκίνηση για τους ρεντς από τη σεζόν 2012-13

Οι Τιάγκο και Βίρτζιλ Φαν Ντάικ σε ματς της Λίβερπουλ κόντρα στην Άρσεναλ στην Premier League | 9 Οκτωβρίου 2022
Οι Τιάγκο και Βίρτζιλ Φαν Ντάικ σε ματς της Λίβερπουλ κόντρα στην Άρσεναλ στην Premier League | 9 Οκτωβρίου 2022 @2022 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Η Λίβερπουλ έπεσε στο καναβάτσο στο Βόρειο Λονδίνο χάνοντας 3-2 από την Άρσεναλ και έμεινε στην 10η θέση, με την πενιχρή βαθμολογική συγκομιδή της να συνιστά τη χειρότερη εκκίνησή της στο πρωτάθλημα μετά από τη σεζόν 2012-13.

Μετά από τις ισοπαλίες με Έβερτον και Μπράιτον, η Λίβερπουλ έφερε τρίτο διαδοχικό αρνητικό αποτέλεσμα και αυτή τη φορά μάλιστα δεν πήρε τίποτα απολύτως από το ματς, αφού γνώρισε την ήττα με 3-2 από την Άρσεναλ.

Το αποτέλεσμα αυτό την άφησε στο -14 από την πρωτοπόρο ομάδα του Αρτέτα και στην 10η θέση, ωστόσο υπάρχει ένα ακόμα στοιχείο που καταδεικνύει την απολύτως προβληματική εικόνα της ομάδας του Κλοπ.

Αυτό έχει να κάνει με τη φτωχή βαθμολογική συγκομιδή της, αφού με απολογισμό 10 βαθμούς μετά από οκτώ ματς, οι κόκκινοι έχουν πραγματοποιήσει τη χειρότερη εκκίνησή τους στην Premier League μετά από τη σεζόν 2012-13, όταν είχαν μαζέψει τότε 9 βαθμούς μετά από οκτώ ματς και το φινάλε τους βρήκε να τερματίζουν στην 7η θέση της κατάταξης.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ