PREMIER LEAGUE

Premier League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη της Άρσεναλ επί της Λίβερπουλ στο "Έμιρεϊτς"

Ο Μπουκαγιό Σακά πανηγυρίζει γκολ της Άρσεναλ κόντρα στην Λίβερπουλ για την Premier League | 9 Οκτωβρίου 2022
Ο Μπουκαγιό Σακά πανηγυρίζει γκολ της Άρσεναλ κόντρα στην Λίβερπουλ για την Premier League | 9 Οκτωβρίου 2022 @2022 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία στην Premier League μετά από τη νίκη της Άρσεναλ με 3-2 επί της Λίβερπουλ στο Λονδίνο το βράδυ της Κυριακής (09/10), στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε περίπατο το Σάββατο απέναντι στην Σαουθάμπτον επικρατώντας με 4-0 όμως μία ημέρα αργότερα ήρθε η απάντηση της Άρσεναλ και ήταν εκκωφαντική.

Και αυτό γιατί οι παίκτες του Μικέλ Αρτέτα επικράτησαν με σκορ 3-2 απέναντι στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, μία εβδομάδα μετά από τον θρίαμβό τους στο ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου επί της Τότεναμ του Κόντε, και επέστρεψαν στην κορυφή, έχοντας πλέον 24 πόντους μετά από 9 παιχνίδια έναντι 23 της πρωταθλήτριας Μάντσεστερ Σίτι.

Στον αντίποδα, η Λίβερπουλ έμεινε χωρίς νίκη για τρίτο σερί ματς και βρίσκεται πλέον στην 10η θέση, στο -14 από την κορυφή και στο -6 από την 4η Τσέλσι.

Η βαθμολογία της Premier League:

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΣΕΝΑΛ ΤΟΤΕΝΑΜ ΤΣΕΛΣΙ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ