LIGUE 1

Λιόν - Ρεν 2-4: Καρέ καταδίκης για τους "γκον"

Οι παίκτες της Ρεν πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Φίτεσε
Οι παίκτες της Ρεν πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Φίτεσε @ 2021 JEREMIAS GONZALEZ / AP IMAGES

Ο αγώνας... έξι πόντων μεταξύ Λιόν και Ρεν βρήκε νικήτρια τη δεύτερη και μάλιστα με το θριαμβευτικό 4-2 μέσα στο "Γκρουπάμα", με συνέπεια να κάνει ακόμα πιο δυνατό το φλερτ για την έξοδο στο Champions League από τη Ligue 1.

Η Ρεν ήταν καταιγιστική στο "Γκρουπάμα" κόντρα στη Λιόν και πήρε τη νίκη 4-2 για την 28η αγωνιστική της Ligue 1, που τη φέρνει ακόμα πιο κοντά στον τελικό στόχο, που υπό τις παρούσες συνθήκες είναι η έξοδος στο Champions League.

Οι Μπενζαμέν Μπουριγκό και Μπαπτίστ Σανταμαριά έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Μπρουνό Ζενεζιό πριν από τη συμπλήρωση ενός τετάρτου αγώνα. Ο Λόβρο Μάγερ έκανε το 3-0 με την εκπνοή του 1ου μέρους για τη Ρεν που έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Πέτερ Μπος έκανε διπλή αλλαγή στην ανάπαυλα, βάζοντας στο παιχνίδι τον Τίνο Καντεγουερέ και τον Μαλό Γκουστό, όμως ένας πρώην παίκτης της Λιόν, ο Μαρτέν Τεριέ, ήταν αυτός που σημείωσε το επόμενο γκολ, κάνοντας το 4-0 στο 49'. Η Ρεν αρκέστηκε σε αυτό το σκορ, κάθισε πίσω και δέχθηκε δύο γκολ, αρχικά με αυτογκόλ του Χαμαρί Τραορέ και στο τέλος με πέναλτι του Μουσά Ντεμπελέ, όμως έφυγε με μία σπουδαία νίκη που την απομακρύνει από τη Λιόν στη βαθμολογία.

Τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Ligue 1

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ