LIGUE 1

Λιόν - Μαρσέιγ: Η αστυνομία συνέλαβε τον οπαδό των λιονέ που τραυμάτισε με μπουκάλι τον Παγέτ

Ο Ντιμιτρί Παγέτ αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο του "Groupapa Stadium" μετά από μπουκάλι που δέχτηκε στο πρόσωπο στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης της Λιόν με την Μαρσέιγ | 21 Νοεμβρίου 2021
Ο Ντιμιτρί Παγέτ αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο του "Groupapa Stadium" μετά από μπουκάλι που δέχτηκε στο πρόσωπο στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης της Λιόν με την Μαρσέιγ | 21 Νοεμβρίου 2021 @2021 LAURENT CIPRIANI/AP IMAGES

Λίγη ώρα μετά από τη ρίψη μπουκαλιού που προκάλεσε τον τραυματισμό του Ντιμιτρί Παγέτ και οδήγησε στην οριστική διακοπή του Λιόν - Μαρσέιγ, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του οπαδού που τραυμάτισε τον Γάλλο διεθνή μεσοεπιθετικό.

Το Λιόν - Μαρσέιγ προστέθηκε στη μακριά αλυσίδα των αγώνων της φετινής Ligue 1 που αμαυρώθηκαν από επεισόδια και είχαν ως αποτέλεσμα να διακοπούν, με το θύμα του άκρατου φανατισμού το βράδυ της Κυριακής (21/11) να είναι ο Ντιμιτρί Παγέτ που τραυματίστηκε στο πρόσωπο, τη στιγμή που πήγαινε να εκτελέσει κόρνερ για την ομάδα του στο 5ο λεπτό, από μπουκάλι που εκτοξεύτηκε από την κερκίδα του "Groupama Stadium".

Οι διαβουλεύσεις διήρκεσαν για σχεδόν δύο ώρες, με τους παίκτες των Μασσαλών να αρνούνται όμως να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο, ακόμα κι όταν ο οπαδός εντοπίστηκε και απομακρύνθηκε από το γήπεδο, παρά τις τεράστιες προσπάθειες που κατέβαλε για να συνεχιστεί το ματς ο ιδιοκτήτης της Λιόν, Ζαν-Μισέλ Ολά.

"Είμαστε συντετριμμένοι για αυτό που συνέβη. Ο γιατρός μού είπε πως μετά τον τραυματισμό υπάρχει φόβος από πλευράς Παγέτ. Ζητάμε συγγνώμη", δήλωσε ο Ολά, που είδε την προσπάθειά του για επανεκκίνηση του αγώνα να πέφτει στο κενό.

Την ίδια ώρα, ο θερμοκέφαλος οπαδός γνώρισε τη μήνη των ομοϊδεατών του, με ένα video που κυκλοφόρησε στα social media να τον δείχνει να δέχεται χαστούκι από έναν άλλο οπαδό των λιονέ, με την αστυνομία από την πλευρά της να κινείται και εκείνη άμεσα και να προχωράει λίγη ώρα αργότερα στη σύλληψή του.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η τιμωρία που θα επιβληθεί στον οπαδό που προκάλεσε τον τραυματισμό του Παγέτ αλλά και ποια θα είναι η τύχη του Λιόν - Μαρσέιγ, με τους Φωκαείς να βλέπουν τρίτο εκτός έδρας παιχνίδι τους στη φετινή Ligue 1 να στιγματίζεται από σοβαρά επεισόδια μετά από τα ματς απέναντι σε Νις και Λανς.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS LIGUE 1 ΜΑΡΣΕΙΓ ΛΙΟΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ