ΜΑΡΣΕΙΓ

Λιόν κατά της Γαλλικής Λίγκας για τη μη τιμωρία της Μαρσέιγ

Λιόν κατά της Γαλλικής Λίγκας για τη μη τιμωρία της Μαρσέιγ
PRINT SCREEN

Στην ανικανότητα της Γαλλικής Λίγκας στέκεται με ανακοίνωσή της η Λιόν, με τη γαλλική ομάδα να επιρρίπτει ευθύνες όσον αφορά την απόφαση να μην τιμωρηθεί η Μαρσέιγ για τα επεισόδια που πραγματοποίησαν οι οπαδοί της πριν το μεταξύ τους ματς για τη Ligue 1.

Χωρίς τιμωρία της Μαρσέιγ για τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί της στην αποστολή της Λιόν, τα οποία οδήγησαν στον σοβαρό τραυματισμό του προπονητή της δεύτερης, Φάμπιο Γκρόσο, θα διεξαχθεί ο αναβληθέν αγώνας μεταξύ των δύο συλλόγων.

Συγκριμένα, η Γαλλική Ομοσπονδία όρισε το ματς για τις 6 Δεκεμβρίου, με τους "Γκον" να διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος δεν τιμώρησε την ομάδα της Μασσαλίας, καθώς η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία κόσμου στο "Βελοντρόμ". Θυμίζουμε ότι η διοίκηση της Λιόν ζητούσε το παιχνίδι να λάβει χώρα σε ουδέτερη έδρα.

Για αυτόν τον λόγο ο γαλλικός σύλλογος μέσω ανακοίνωσης γνωστοποίησε ότι θα ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, χαρακτηρίζοντας, παράλληλα, "ανίκανη" την πειθαρχική επιτροπή που έλαβε την ετυμηγορία.

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ ΛΙΟΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ