ΜΑΡΣΕΙΓ

Ορίστηκε το αναβληθέν παιχνίδι μεταξύ Μαρσέιγ και Λιόν

Ορίστηκε το αναβληθέν παιχνίδι μεταξύ Μαρσέιγ και Λιόν
Τα σπασμένα παράθυρα στο πούλμαν της Λιόν μετά την επίθεση των οπαδών της Μαρσέιγ και την οριστική αναβολή του ντέρμπι @2023 AP IMAGES/DANIEL COLE

Στις 6 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Μαρσέιγ - Λιόν, με την επιτροπή αγώνων του γαλλικού πρωταθλήματος να ορίζει τον αγώνα που είχε διακοπεί μετά τα εκτεταμένα επεισόδια από τους οπαδούς των "Φωκαών" με στόχο το πούλμαν της αποστολής της φιλοξενούμενης ομάδας.

Ορίστηκε το ματς μεταξύ της Μαρσέιγ και της Λιόν που είχε διακοπεί λόγω του τραυματισμού του προπονητή της δεύτερης, Φάμπιο Γκρόσο, μετά από επίθεση με πέτρες των οπαδών της πρώτης στο πούλμαν που μετέφερε την αποστολή των "Γκον".

Η επιτροπή αγώνων του επαγγελματικού πρωταθλήματος Γαλλίας (LFP) αποφάσισε να προγραμματίσει την αναμέτρηση για τις 6 Δεκεμβρίου, χωρίς, ωστόσο, να ξεκαθαρίζεται εάν το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο "Βελοντρόμ" ή σε ουδέτερη έδρα.

Την ίδια ώρα μετέωρη είναι και η απόφαση σχετικά με το εάν το ματς θα γίνει παρουσία κόσμου.

Θυμίζουμε, ότι παράλληλα με τη σύλληψη 9 οπαδών της Μαρσέιγ που ταυτοποιήθηκε η συμμετοχής τους στα επεισόδια, έρευνα διεξάγεται και για τον εντοπισμών των ultras της Λιόν που έκαναν φασιστικούς χαιρετισμούς και φώναζαν τόσο ομοφοβικά, όσο και ρατσιστικά συνθήματα.

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ ΛΙΟΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ