LIGUE 1

Λιλ: Πάρτι για το πρωτάθλημα στους δρόμους της πόλης

Οι παίκτες της Λιλ πανηγυρίζουν την κατάκτηση της Ligue 1
Οι παίκτες της Λιλ πανηγυρίζουν την κατάκτηση της Ligue 1 @ 2021 LEWIS JOLY/ASSOCIATED PRESS

Μία μέρα μετά την επικράτηση στην έδρα της Ανζέ, οι παίκτες της Λιλ σήκωσαν στο σπίτι τους το τρόπαιο της πρωταθλήτριας Γαλλίας, για να ακολουθήσει ανοιχτή παρέλαση με λεωφορείο στους δρόμους της πόλης (VIDEOS).

Μεθυσμένη πολιτεία θυμίζει από το βράδυ της Κυριακής η Λιλ, καθώς η ομώνυμη ομάδα ξεπέρασε το εμπόδιο της Ανζέ για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Ligue 1 και έκοψε πρώτη το νήμα φτάνοντας στους 83 βαθμούς, έναν περισσότερο από την πανίσχυρη Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι παίκτες του Κριστόφ Γκαλτιέ πανηγύρισαν έξαλλα στην έδρα της Ανζέ την κατάκτηση του 4ου πρωταθλήματος στην ιστορία των λιλουά και πρώτου μετά από 10 χρόνια, ωστόσο το μεγάλο πάρτι στήθηκε την Δευτέρα.

Και αυτό γιατί τα μέλη των νέων πρωταθλητών Γαλλίας σήκωσαν το τρόπαιο στην έδρα της ομάδας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που στήθηκε από τους ανθρώπους του συλλόγου, ενώ στη συνέχεια ανέβηκαν σε ανοιχτό λεωφορείο, για να ακολουθήσει παρέλαση στους δρόμους της πόλης και να γνωρίσουν την αποθέωση από χιλιάδες κόσμο που συγκεντρώθηκε προς τιμήν τους.

Αποθέωση για τους πρωταθλητές Γαλλίας:


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2021 Lewis Joly/Associated Press

TAGS LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ