LIGUE 1

Ligue 1: Έρευνα για επίθεση οπαδών της Αζαξιό σε 8χρονο παιδί με καρκίνο

Ligue 1: Έρευνα για επίθεση οπαδών της Αζαξιό σε 8χρονο παιδί με καρκίνο

Ένα σοκαριστικό γεγονός συνέβη στην αναμέτρηση της Αζαξιό με την Μαρσέιγ, όταν οπαδοί επιτέθηκαν σε 8χρονο παιδί με καρκίνο και την οικογένειά του.

Γι' ακόμη μία φορά εκτυλίχθηκαν σκηνές βίας σε αγώνα της Ligue 1. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι της Αζαξιό με την Μαρσέιγ (1-0) το Σάββατο (3/6) για την τελευταία αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος ήταν αρκετά επεισοδιακό.

Η αστυνομία μάλιστα έχει ξεκινήσει έρευνα για δύο υποθέσεις.. Η πρώτη αφορά στην επίθεση οπαδών σε δημοσιογράφους του France 3 μετά το τέλος της αναμέτρησης. Η δεύτερη υπόθεση είναι αρκετά πιο σοκαριστική και αφορά στην επίθεση σ' ένα 8χρονο παιδί, με το όνομα Κένζο, το οποίο έχει καρκίνο.

Το παιδάκι είχε προσκληθεί στην Κορσική, προκειμένου να εκπληρώσει ένα όνειρό του, να δει από κοντά παίκτες της Μαρσέιγ. Οπαδοί της Αζαξιό επιτέθηκαν στο 8χρονο, το οποίο φορούσε τη φανέλα της ομάδας της Μασσαλίας, όπως και στην οικογένειά του.

"Το όνειρο έγινε γρήγορα εφιάλτης για τον Κένζο και τους γονείς του, που ήρθαν με τα χρώματα της Μαρσέιγ. Δέχθηκαν την ντροπιαστική παρενόχληση από κάποια άτομα . Μόλις ταυτοποιηθούν θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες" όπως γράφει η ανακοίνωση.

"Κάποια άτομα που κάθονταν στις κερκίδες Faeda, έδωσαν δύο γροθιές στον πατέρα και τον ανάγκασαν να βγάλει τη φανέλα". Παρ' όλα αυτά ο Κένζο μπόρεσε να συναντήσει παίκτες της Μαρσέιγ.

TAGS LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ