ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Λευκορωσία - Ελλάδα 1-0: Ήττα-μαχαιριά για την Εθνική Ελπίδων στο δρόμο προς τα τελικά του Euro 2025

Στιγμιότυπο από αγώνα της Εθνικής Ελπίδων απέναντι στην Λευκορωσία για τα προκριματικά του Euro 2025 | 28 Μαρτίου 202
Στιγμιότυπο από αγώνα της Εθνικής Ελπίδων απέναντι στην Λευκορωσία για τα προκριματικά του Euro 2025 | 28 Μαρτίου 2023 EUROKINISSI SPORTS

Η Εθνική Ελπίδων δεν τα κατάφερε στην Λευκορωσία και έχασε με 1-0 από την ομώνυμη ομάδα, για να χάσει έτσι σημαντικό μέρος των ελπίδων της για πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα λάβει χώρα το 2025.

Η Εθνική Ελπίδων χρειαζόταν μόνο νίκη το απόγευμα της Παρασκευής (22/03) στην έδρα της Λευκορωσίας για να παραμείνει ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης στα τελικά του Euro 2025, όμως όχι μόνο δεν την πήρε αλλά έφυγε από το γήπεδο χωρίς βαθμό στο σακούλι της.

Και αυτό γιατί σε ένα σχετικά ισορροπημένο ματς (5-7 οι τελικές, 3-1 εντός εστίας), γνώρισε την ήττα με 1-0 από την αντίπαλό της, που διαμορφώθηκε με πέναλτι στο 57ο λεπτό, γεγονός που την άφησε καθηλωμένη στην τρίτη θέση και σε απόσταση από τις Πορτογαλία και Κροατία.

Συγκεκριμένα έμεινε στους 11 βαθμούς έχοντας δώσει επτά αγώνες στον όμιλο, την ώρα που πρωτοπόρος Πορτογαλία έχει 15 μετά από έξι αγώνες και η Κροατία 13, με την "χρβάτσκα" να έχει δύο αγώνες λιγότερους σε σύγκριση με την γαλανόλευκη.

Υπενθυμίζεται πως οι πρώτοι κάθε ομίλου και οι τρεις καλύτεροι δεύτεροι παίρνουν αυτόματα το εισιτήριο για τα τελικά της διοργάνωσης, με τους υπόλοιπους έξι δεύτερους των ομίλων να συμμετέχουν σε μπαράζ διεκδικώντας τα τρία τελευταία εισιτήρια.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ