ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λεβαντόβσκι: "Ήμουν στην Μπάγερν για οκτώ χρόνια, δεν μπορείς να τα πετάξεις έτσι"

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι κόντρα στον Σάμπιτσερ στο Μπάγερν - Μπαρτσελόνα
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι κόντρα στον Σάμπιτσερ στο Μπάγερν - Μπαρτσελόνα 2022 AP PHOTO/ANDREAS SCHAAD

Ο Λεβαντόβσκι ευχαρίστησε τους οπαδούς της Μπάγερν για την υποδοχή που έλαβε κατά την επιστροφή του στην Allianz Arena ως αντίπαλος.

Την Τρίτη η Μπαρτσελόνα αντιμετώπισε την Μπάγερν στην Allianz Arena στη δεύτερη αγωνιστική του Champions League, με τους Βαυαρούς να παίρνουν τη νίκη με 2-0.

Όπως ήταν φυσικό, τα βλέμματα τράβηξε η επιστροφή του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στο γήπεδο που μεγαλούργησε. Το καλοκαίρι ήταν επεισοδιακό, όμως τελικά έγινε η μεταγραφή του στους Καταλανούς.

Ο Πολωνός στράικερ την Τρίτη χαιρέτησε τους παλιούς του συμπαίκτες, ενώ δέχθηκε και το χειροκρότημα από τους φίλους της Μπάγερν. Κάτι το οποίο εκτίμησε σε δηλώσεις του στην BILD.

"Είμαι ευγνώμων προς τους οπαδούς στο Μόναχο για τον τρόπο που με καλωσόρισαν. Μου έδειξαν σεβασμό και είναι σημαντικό για εμένα. Ήμουν στο Μόναχο για οκτώ χρόνια, όχι δύο ή τρία. Δεν μπορείς να τα πετάξεις έτσι ή να τα ξεχάσεις" δήλωσε συγκεκριμένα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ