ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ

Λεβαντόβσκι: "Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την Μπάγερν"

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Μπαρτσελόνα - Βικτόρια Πλζεν στους ομίλους του Champions League
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Μπαρτσελόνα - Βικτόρια Πλζεν στους ομίλους του Champions League © 2022 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, που έγραψε ιστορία στο Champions League το βράδυ της Τετάρτης (7/9) με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, δήλωσε πως οι Καταλανοί είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν στην επόμενη αγωνιστική την Μπάγερν.

Αναμφίβολα ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια στους ομίλους του Champions League αναμένεται να είναι εκείνα της Μπαρτσελόνα με την Μπάγερν.

Κι αυτό γιατί η κληρωτίδα έφερε τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι απέναντι στην ομάδα που αγωνίστηκε οκτώ χρόνια, κερδίζοντας τα πάντα.

Ο Πολωνός σταρ, που το βράδυ της Τετάρτης (7/9) έγραψε ιστορία στον αγώνα κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν, καθώς έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σημείωσε χατ - τρικ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με τρεις διαφορετικές ομάδες, δήλωσε πανέτοιμος να αντιμετωπίσει τους Βαυαρούς.

"Ήξερα από την αρχή ότι θα ήταν σημαντικό να προσαρμοστώ από το πρώτο παιχνίδι. Ο κόσμος ζητά γκολ, αλλά είναι σημαντικό να βρίσκομαι στη σωστή θέση, να βοηθάω την ομάδα μου γιατί οι συμπαίκτες μου με έχουν βοηθήσει πολύ και εκτός γηπέδου.

Το πιο σημαντικό πράγμα σε μια ασίστ είναι η στιγμή της πάσας και αυτό πήρα από τους τρεις συμπαίκτες μου. Δεν έχει σημασία ποιος θα σκοράρει τα γκολ, αλλά οι τρεις βαθμοί και μετά το επόμενο παιχνίδι. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την Μπάγερν.

Θέλαμε να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ για να έχουμε το παιχνίδι υπό έλεγχο. Ξέραμε ότι έπρεπε να πιέσουμε σκληρά και να παίξουμε καλά. Τώρα έρχονται σημαντικές εβδομάδες για εμάς και θέλουμε να παίρνουμε νίκες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε καλά.

Ξέρουμε ότι η σεζόν είναι πολύ μεγάλη. Έχουμε παίξει λίγα παιχνίδια και πρέπει να βελτιώνουμε κάθε παιχνίδι. Είναι μακρύς ο δρόμος και δεν μπορούμε να σκεφτούμε τι έχουμε ήδη κερδίσει", υποστήριξε ο Πολωνός μετά τη λήξη του αγώνα.

TAGS ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ