ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ

Λεβαντόβσκι: Αλλαγή σκηνικού, αισιοδοξία για παραμονή στην Μπάγερν

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Μπάγερν - Ουνιόν
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Μπάγερν - Ουνιόν © 2022 ANDREAS SCHAAD / AP IMAGES

Η Μπάγερν έχει αρχίσει να κερδίζει το χαμένο έδαφος με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, με τον πρόεδρο του συλλόγου, Χέμπερτ Χάινερ να παρουσιάζεται αισιόδοξος στην Bild, αναφέροντας πως έχει ήδη πραγματοποιηθεί μία συνάντηση.

Η Μπάγερν έχει φροντίσει να ξεκαθαρίσει -αν και καθυστερημένα- πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου να κρατήσει και να επεκτείνει το συμβόλαιο του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι.

Τις τελευταίες μέρες τα σενάρια που ήθελαν τον Πολωνό σταρ να έχει αποφασίσει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του τη νέα σεζόν θορύβησαν τους Βαυαρούς, οι οποίοι έσπευσαν να ξεκινήσουν άμεσα τις διαπραγματεύσεις μαζί του.

Η Μπαρτσελόνα ήταν η ομάδα που συνδέθηκε πιο έντονα με τον Λεβαντόβσκι, ωστόσο, ο πρόεδρος του γερμανικού συλλόγου, Χέρμπερτ Χάινερ, μιλώντας στην Bild επιβεβαίωσε ότι έχουν ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με τον παίκτη για την επέκταση του συμβολαίου του.

"Έγινε μια συζήτηση με τον Λεβαντόβσκι και έχει προγραμματιστεί μια δεύτερη. Οι συνομιλίες θα συνεχιστούν", εξήγησε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άντρας της ομάδας, ο οποίος όπως αναφέρει το δημοσίευμα παρουσιάστηκε αισιόδοξος για την παραμονή του 33χρονου.

Μάλιστα, με τη σειρά του και ο Όλιβερ Καν θέλησε να καθησυχάσει τους οπαδούς της ομάδας, υποστηρίζοντας:

"Ο Λεβαντόβσκι έχει συμβόλαιο μαζί μας. Δεσμευόμαστε με συμβόλαιο με εκείνον και θέλουμε να μείνει στην Μπάγερν όσο το δυνατόν περισσότερο. Δυστυχισμένος; Δείξτε μου έναν παίκτη που είναι δυστυχισμένος και συνεχίζει να σκοράρει 30 με 40 γκολ τη σεζόν.

TAGS ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ