ΜΠΑΓΕΡΝ

Καν: "Δυστυχισμένος ο Λεβαντόβσκι; Δείξτε μου έναν τέτοιο παίκτη που βάζει 30 με 40 γκολ τη σεζόν"

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι της Μπάγερν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Βιγιαρεάλ για τα προημιτελικά του Champions League 2021-2022 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Τρίτη 10 Απριλίου 2022
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι της Μπάγερν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Βιγιαρεάλ για τα προημιτελικά του Champions League 2021-2022 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Τρίτη 10 Απριλίου 2022 © 2022 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

Τα σενάρια που θέλουν τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι να έχει αποφασίσει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του τη νέα σεζόν δεν αγγίζουν τον Όλιβερ Καν, ο οποίος ξεκαθάρισε πως η Μπάγερν κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Πολωνό στο Μόναχο.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι έχει κατακτήσει τα πάντα με τη φανέλα της Μπάγερν την τελευταία οκταετία και με δεδομένο πως διανύει τους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του και δεν έχει ανανεώσει, πολλοί είναι εκείνοι που εκτιμούν πως ο Πολωνός φορ θα επιλέξει άλλη ομάδα για να ολοκληρώσει την καριέρα του, αναζητώντας μία νέα ποδοσφαιρική πρόκληση.

Αυτή μπορεί να είναι η Μπαρτσελόνα που τον φλερτάρει επίμονα το τελευταίο διάστημα, με τον Όλιβερ Καν να θέλει πάντως με δηλώσεις του να καθησυχάσει τους οπαδούς της ομάδας -σε μία ιδιαίτερη περίοδο μετά τον αποκλεισμό από το Champions League- υποστηρίζοντας ότι οι Βαυαροί κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν για πολύ καιρό ακόμα στο Μόναχο.

"Ο Λεβαντόβσκι έχει συμβόλαιο μαζί μας. Δεσμευόμαστε με συμβόλαιο με εκείνον και θέλουμε να μείνει στην Μπάγερν όσο το δυνατόν περισσότερο. Δυστυχισμένος; Δείξτε μου έναν παίκτη που είναι δυστυχισμένος και συνεχίζει να σκοράρει 30 με 40 γκολ τη σεζόν.

Οι κορυφαίοι παίκτες μερικές φορές σκέφονται να προσπαθήσουν κάτι άλλο και χρειάζεται χρόνος για να τους πείσεις. Υπάρχουν επίσης και τα οικονομικά δεδομένα και ως σύλλογος θα πρέπει να σκεφτείς τα πάντα", τόνισε ο CEO της Μπάγερν με δηλώσεις του στον γερμανικό τηλεοπτικό σταθμό "Sport1", ο οποίος ερωτηθείς για το αν η Μπάγερν ενδιαφέρεται για τον Έρλινγκ Χάλαντ της Ντόρτμουντ, είπε:

"Δεν νομίζω πως θα κάναμε σωστά τη δουλειά μας αν δεν λαμβάναμε υπόψη μας έναν τόσο νεαρό φορ. Είναι εξαιρετικός επιθετικός και πολύ ενδιαφέρων παίκτης για το μέλλον. Όμως τα οικονομικά μεγέθη είναι πάνω από τη φαντασία μας".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ