ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 0-4

Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 0-4
Σαλπιγγιδης

Ο Παναθηναϊκός χωρίς ν' αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες επιβλήθηκε του Λεβαδειακού με 4-0

Πετυχαίνοντας την μεγαλύτερη νίκη σε σκορ την φετινή περίοδο οι παίκτες του Πεσέιρο πήραν τους τρεις βαθμούς χάρη στα γκολ των Σαλπιγγίδη (7’), Ιβανσιτς (22’), Τζιόλη (54’) και Μάντζιο (82’) και έκαναν συντήρηση δυνάμεων ενόψει των ματς με Κοπεγχάγη (για ΟΥΕΦΑ) και ΑΕΚ (Σούπερ Λίγκα).
Οι γηπεδούχοι που έμειναν με δέκα παίκτες στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με την αποβολή του Σιντζέλοντς, δεν έδειξαν το καλό πρόσωπο που έδειχναν μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Στην εκπνοή οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι με τον Ν’ Ντόι (δοκάρι).
Οι συνθέσεις των ομάδων
Λεβαδειακός (Γ. Βασίλιεφ): Μπλάζιτς, Παρασκευαϊδης, Ποπόφ, Αντερσον, Σιντζέλορζ, Ζησόπουλος (60’ Μοντόγια), Σίσιτς (46’ Ανδράλας), Τουρέ, Ρούσεφ (46΄Λεονάρντο), Ντιμπαλά.

Παναθηναϊκός (Ζ. Πεσέιρο): Γκαλίνοβιτς, Σέριτς, Νίλσον, Μόρις, Γκούμας, Μάτος, Τζιόλης, Ιβανσιτς (67’ Δάρλας), Καραγκούνης (62’ Ν’ Ντόι), Σαλπιγγίδης, Παπαδόπουλος (66’ Μάντζιος).

Διαιτητής: Γκαϊτατζής (Δράμας)
Βοηθοί: Ζαχαρόπουλος (Δράμας), Τρύφων (Δράμας)
Κίτρινες: Σίσιτς / Ιβανσιτς
Κόκκινες: Σιντζέλορζ
Με μια ματιά
Με ενισχυμένη την μεσαία του γραμμή ο Γκεόργκι Βασίλιεφ παρέταξε την ομάδα του αφού στο 4-5-1 είχε μοναδικό προωθημένο τον άκρως εντυπωσιακό σε σωματοδομή Ντιμπαλά, ο οποίος είχε βοήθεια από τα άκρα με τους Σίσιτς και Τουρέ, τον αρχηγό των «πράσινων» (φορούσαν ως γηπεδούχοι οι παίκτες του Λεβαδειακού).

Από την άλλη, ο Ζοσέ Πεσέιρο σε μια συνέχεια του rotation είχε και πάλι νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα με κυριότερη αλλαγή την παρουσία του Μάριο Γκαλίνοβιτς κάτω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων (για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα βασικός). Νίλσον και Σέριτς ήταν στα άκρα της άμυνας με τους Μόρις και Γκούμα στο κέντρο. Μπροστά τους οι Μάτος και Τζιόλης με τους Καραγκούνη και Ιβανσιτς στα πλάγια ενώ στην επίθεση επέστρεψε το δίδυμο των Παπαδόπουλο και Σαλπιγγίδη.

Αυτό που είχε ζητήσει ο Πορτογάλος τεχνικός από τους παίκτες πριν την έναρξη του αγώνα ήθελαν να το πετύχουν όπως έδειξαν οι προθέσεις τους από τα πρώτα λεπτά. Μετά τις ευκαιρίες με τους Τζιόλη (3’ σουτ κόντρα κόρνερ) και Σαλπιγγίδη (4’ κεφαλιά μόνος του άουτ) οι παίκτες του Παναθηναϊκού, πήραν νωρίς το προβάδισμα.

Ηταν το 7’ όταν μετά το βολέ του Γκαλίνοβιτς, ο Ντιά δεν απομάκρυνε σωστά πριν τον Μπλάζιτς και ο Σαλπιγγίδης που πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, πλάσαρε ιδανικά κάτω από τον Μαυροβούνιο γκολκίπερ που πραγματοποίησε έξοδο για να διώξει, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του μέσα σε έξαλλα πανηγύρια των παικτών και των 500 περίπου οπαδών του.

Με τον αέρα του γρήγορου γκολ, πέντε λεπτά αργότερα (12’), ο σκόρερ των φιλοξενούμενων προσπάθησε από τα πλάγια και μετά την πάσα του Τζιόλη να απειλήσει και πάλι με δυνατό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Στο 19’ ο Ιβανιστς με κόρνερ βρήκε μέσα στην περιοχή τον Παπαδόπουλο αλλά η γυριστή κεφαλιά «ψαράκι» πέρασε μόλις δίπλα από την εστία του Μπλάζιτς.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχοντας την εδαφική υπεροχή στο παιχνίδι έφτασαν και σ’ ένα δεύτερο γκολ μόλις στο 22’ και μάλιστα σε μια φάση για χάι-λάιτ. Ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά βρήκε τον Σαλπιγγίδη εκείνος εντυπωσιακά με το στήθος έστρωσε την μπάλα στον επερχόμενο Ιβανσιτς ο οποίος με άψογο πλασέ νίκησε για δεύτερη φορά τον αντίπαλο γκολκίπερ, διαμορφώνοντας το 0-2, μέσα στην Λιβαδειά.

Το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Πεσέιρο, όπως ήταν φυσικό «έριξε» τον ρυθμό του αγώνα, με τους παίκτες του Πορτογάλου να ρίχνουν ρυθμούς δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους γηπεδούχους να βγαίνουν πιο συχνά στην επίθεση (γεγονός που έβλεπε ο Πεσέιρο και φώναζε από τον πάγκο του στους παίκτες της μεσαίας γραμμής αλλά και τους αμυντικούς του).

Στο 25’ οι «πράσινοι» του Βασίλιεφ έχασαν την πιο σημαντική τους ευκαιρία για να μειώσουν το σκορ, όταν μετά από σέντρα του πιο δραστήριου παίκτες του Λεβαδειακού, Σίσιτς, ο Ρούσεφ πετάχτηκε στο ύψος της μικρής περιοχής και με πλασέ λίγο έλειψε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Γκαλίνοβιτς, που για καλή του τύχη την είδε να καταλήγει άουτ.

Οι δύο ομάδες από το βαρύ αγωνιστικό τερέν έδειχναν μετά το ημίωρο να «κουράζονται» και να ρίχνουν τους ρυθμούς. Στο 36’ μετά από κόρνερ του Ιβανσιτς ο Σαλπιγγίδης σε μια φάση καρμπόν των πρώτων λεπτών, αστόχησε από πλεονεκτική θέση με κεφαλιά.

Η λήξη του πρώτου μέρους βρήκε τους παίκτες του Βασίλιεφ να μένουν δέκα στον αγωνιστικό χώρο όταν στις καθυστερήσεις σε μια φάση, αντίστοιχη του ματς Παναθηναϊκού-Ατρόμητου, ο Σαλπιγγίδης μετά από πάσα του Ιβανσιτς, βγήκε απέναντι στον Μπλάζιτς και ο Σιντζέλοντς τον ανέτρεψε στην προσπάθεια να απομακρύνει με προβολή την μπάλα, βλέποντας την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον κ. Γκαϊτατζή.

Η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου βρήκε τους φιλοξενούμενους να ξεκινούν με αριθμητικό μειονέκτημα αλλά και δύο νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα, αφού οι Ανδράλας και Λεονάρντο μπήκαν στο ματς αντι των Ρούσεφ και Σίσιτς.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Λιβαδειάς έκανε αισθητή την παρουσία του άμεσα με ένα σουτ αλλά ο Γκαλίνοβιτς μπλόκαρε την μπάλα στο 52’. Ο συμπατριώτης του μέσος του Παναθηναϊκού (Μάτος) ένα λεπτό αργότερα «μιμήθηκε» τον Λεονάρντο αλλά ο Μπλάζιτς απέκρουσε.

Το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε στο 54’ όπου μια χαμένη μπαλιά την «κυνήγησε» ο Σαλπιγγίδης στα πλάγια πέρασε τον Μπλάζιτς που βγήκε μπήκε από τα πλάγια, έστρωσε στον Παπαδόπουλιο όπου το σουτ του βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, και στην επαναφορά ο Τζιόλης πραγματοποίησε το 0-3.

Με την ψυχολογία στα ύψη οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και πάλι (56’) αλλά την κεφαλιά του Παπαδόπουλου με υπερένταση απομάκρυνε ο Μαυροβούνιος τερματοφύλακας του Λεβαδειακού.
Ο Ζοσέ Πεσέιρο βλέποντας ότι όλα κυλούν εξαιρετικά πραγματοποίησε τις τρεις αλλαγές του αποσύροντας τους Καραγκούνη, Παπαδόπουλο και Ιβανσιτς ρίχνοντας στο ματς τους Ν’ Ντόι, Μάντζιο και Δάρλα, αφού οι φιλοξενούμενοι έχουν ματς στην Ευρώπη την Πέμπτη στην Κοπεγχάγη αλλά και το ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή.

Στο 65’ περίπου οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πανηγύρισαν περισσότερο από τα δικά τους γκολ το δεύτερο γκολ του Ηρακλή στο ΟΑΚΑ.

Στο 66’ ο Ν’ Ντόι με ένα δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή απείλησε αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ, ενώ οι γηπεδούχοι στο 75’ ο Μοντόγια με σουτ είδεν την μπάλα να περνάει άουτ.

Ο Αργεντινός επιθετικός των Βοιωτών που ήταν αρκετά δραστήριος επιχείρησε να «κρεμάσει» στο 80’ τον Γκαλίνοβιτς αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Κροάτη γκολκίπερ σε άλλη μια ευκαιρία των γηπεδούχων.

Το τελικό 0-4 έγινε στο 82’ από τον Μάντζιο (συνέχισε να σκοράρει μετά το ματς Κυπέλλου με τον Εθνικό Αστέρα), όπου εκμεταλλεύθηκε την ασταθή απόκρουση του Μπλάζιτς μετά το δυνατό σουτ του Νίλσον, έξω από την περιοχή. Ο σκόρερ του Παναθηναϊκού στο 87’ σε τετ α τετ με τον Μπλάζιτς (είχε δίπλα του τους Σαλπιγγίδη και Ν’ Ντόι) σούταρε άουτ.

Στο 93' ο Δάρλας μπήκε στην περιοχή απο τ' αριστερά και ανατράπηκε απο τον Ντιά, με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Ο Ν'Ντόι ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών, αλλά σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Μπλάζιτς.
Συνέντευξη Τύπου
Γκεόργκι Βασίλιεφ

“Χάσαμε δεύτερο συνεχόμενο αγώνα με βαρύ σκορ στην έδρα μας. Δεν θα σχολιάσω την κλάση του αντιπάλου που ήταν πολύ καλή ομάδα, αλλά επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη που διευκολύνουν τον αντίπαλο. Είχαμε προετοιαμστεί για τον αγώνα, αλλά στο πρώτο γκολ ο Ντιά δεν αντέδρασε σωστά και έδωσε λύση για το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι τυχαία ομάδα να χάσει τέτοια ευκαιρία. Καθοριστικό σημείο ήταν και η αποβολή στην οποία επιτρέψτε μου να έχω ερωτηματικά, γιατί θέλω να δω αν ο Σίντζιελορζ έχει διώξει πρώτα την μπάλα. Με δέκα παίκτες δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε κάτι. Ο Λεβαδειακός έχει τους παίκτες για να παραμείνει στην κατηγορία.

Δεν δικαιολογούμαι γιατί έχουμε “βαρύ” πρόγραμμα, καθώς στις 12 πρώτες αγωνιστικές, έχουμε 8 αγώνες εκτός έδρας, ενώ εντός αντιμετωπίσαμε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και έχουμε τον Άρη. Όπως λέτε εσείς και όπως βλέπουν οι αντίπαλοι, έχουμε πρόβλημα στην άμυνα, γι' αυτό και κάνουμε συνέχεια αλλαγές προκειμένου να βρούμε σωστό σχήμα.

Και το τρίτο γκολ ήταν απο λάθος δικό μας, ήταν δώρο. Πάντως οι προπονητές είναι υπεύθυνοι για τις ομάδες, έτσι είμαι και εγώ”.

Ζοσέ Πεσέιρο

“Η νίκη μας ήταν δίκαιη, κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη, το αποτέλεσμα και τις ικανότητες που έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό που θέλω είναι να πιέζουμε κοντά στην αντίπαλη εστία και σήμερα έγινε αυτό. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε ένα απο τα καλύτερα 20λεπτα της φετινής περιόδου. Το παιχνίδι έγινε πιο εύκολο μετά την αποβολή και θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Είμαι ευχαριστημένος απο την εικόνα των παικτών και την θέληση να πετύχουν περισσότερα γκολ. Καλό θα ήταν τα γκολ που χάσαμε να τα πετύχουμε με την ΑΕΚ, όμως προέχει η Κοπεγχάγη.

Όπως όλοι, έτσι και ο Γκαλίνοβιτς είναι παίκτης της ομάδας. Μπήκε σήμερα και είναι ευχάριστος πονοκέφαλος για κάθε προπονητή να έχει δυο ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση. Δουλεύουμε συνέχεια στην αυτοπεποίθηση της ομάδας και αυτό φαίνεται στους παίκτες που είναι σε εγρήγορση.

Βελτιωνόμαστε συνεχώς και αυτή η εικόνα οφείλεται στην δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις. Η ομάδα αυτή έχει πολλές δυνατότητες. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την ήττα στην Τρίπολη. Εσείς (σ.σ. οι δημοσιογράφοι) λέγατε για φαντάσματα και αυτοί έπρεπε να δώσουν απαντήσεις, όπως και έδωσαν με πέντε συνεχόμενες νίκες.

Συνεχίζουμε το ίδιο γιατί δεν έχουμε κερδίσει τίποτα μέχρι τώρα. Έχουμε χρόνο μπροστά μας, το αποτέλεσμα ήταν καλό κυρίως για την αυτοπεποίθηση μας. Δεν πρέπει να πετάει κανείς στα σύννεφα, δεν υπάρχει ευφορία για τη νίκη. Η ψυχολογική ισορροπία πρέπει να διατηρηθεί σε μεσαία επίπεδα σε αντίθεση με τους οπαδούς και τους δημοσιογράφους που μπορούν να αντιδρούν όπως θέλουν.

Με την Κοπεγχάγη πρέπει να πιέσουμε προς την εστία της και να έχουμε την κατοχή της μπάλας. Καμία ομάδα στον κόσμο δεν μπορεί ν' αποδίδει συνέχεια το ίδιο, αυτό ισχύει και για τον Παναθηναϊκό. Αυτή την στιγμή δεν σκεφτόμαστε την ΑΕΚ αλλά την Κοπεγχάγη.

Το rotation έχει θετικά και αρνητικά, οι περισσότερες ομάδες χρησιμοποιούν πολλούς παίκτες όταν συμμετέχουν σε αρκετές διοργανώσεις, το ίδιο κάνουμε και εμείς. Είναι δική μου η ευθύνη, την αναλαμβάνω. Έχω δει παίκτες με θετική αντίδραση. Είναι δύσκολο και σκληρό να έχεις καλή απόδοση και να μένεις εκτός 18άδας. Ο στόχος είναι η ομάδα να βρίσκεται πάνω απο προσωπικές φιλοδοξίες”.
Όλα τα λεφτά...
Η απόδοση της μεσαίας γραμμής των φιλοξενούμενων αλλά και η φάση του δεύτερου γκολ από τον Ιβανσιτς, αφού από το ξεκίνημά της ήταν για χάι-λάιτ.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Την μικρή παρουσία των οπαδών παρά την ώρα του αγώνα. Περίπου 1500 άτομα βρέθηκαν στις εξέδρες του Δημοτικού γηπέδου στην Λιβαδειά (500 οπαδοί του Παναθηναϊκού που είχαν συνδιάσει με εκδρομή την επίσκεψή τους). Σημαντικό γεγονός και οι καιρικές συνθήκες που πιθανών να έπαιξαν ρόλο στην απόφαση των οπαδών, αφού ο αγώνας είχε και τηλεοπτική κάλυψη.
Μικρά-μικρά απο την Λιβαδειά
- Λίγα λεπτά πριν τις 16:00 (και πριν βγουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού για προθέρμανση) ο Ζοσέ Πεσέιρο βγήκε και επιθεώρησε τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Λιβαδειάς.

- Μόλις ολοκληρώθηκε το «ζέσταμα» των φιλοξενούμενων και πριν πάνε στα αποδυτήρια, ο Μάλαρτζ έδωσε μια αγκαλιά στον Γκαλίνοβιτς, δείχνοντας το άριστο κλίμα στα αποδυτήρια των παικτών του Παναθηναϊκού.

- Σε άριστα ελληνικά έδινε οδηγίες ο Νασίφ Μόρις στους Ελληνες παίκτες της μεσαίας γραμμής (Τζιόλη, Καραγκούνη).

- Ανδράλας και Σαλπιγγίδης αγκαλιάστηκαν πριν την έναρξη της επανάληψης λόγω της γνωριμίας τους από την παρουσία τους στον ΠΑΟΚ.

- Το δεύτερο γκολ του Ηρακλή πανηγυρίστηκε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού περισσότερο απ’ ότι τα γκολ των ίδιων των φιλοξενούμενων.
To Live του αγώνα...
1' Έναρξη αγώνα
4' Σουτ Παναθηναϊκός : Τζιόλης
Ο Ίβανσιτς έκανε σουτ απο τ' αριστερά, η μπάλα κόντραρε και έφθασε στον Τζιόλη που επιχείρησε δεύτερο σουτ αλλά οι παίκτες του Λεβαδειακού παραχώρησαν κόρνερ.
5' Ευκαιρία Παναθηναϊκός : Σαλπιγγίδης
Εκτέλεση κόρνερ του Ίβανσιτς απο τα δεξιά, η μπάλα περνάει προς το δεύτερο δοκάρι, όμως ο Σαλπιγγίδης δεν έκανε καλή κεφαλιά και έστειλε την μπάλα πάνω απο την εστία του Μπλάζιτς.
7' Γκολ Παναθηναϊκός : Σαλπιγγίδης
Ο Ντιά έκανε λάθος υπολογισμό και δεν απομάκρυνε την μπάλα, ο Σαλπιγγίδης επιτάχυνε και ξεπέρασε τον κεντρικό σμυντικό του Λεβαδειακού, πλάσαρε τον Μπλάζιτς και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα... 0-1!
13' Σουτ Παναθηναϊκός : Σαλπιγγίδης
Ωραία μπαλιά από τον Τζιόλη, ο Σαλπιγγίδης επιχείρησε σουτ στην κίνηση από πλεονεκτική θέση, η μπάλα έφυγε άουτ.
15' Σχόλιο
Οι παίκτες του Πεσέιρο έκαναν αυτό που ήθελε ο Πορτογάλος, σημείωσαν γρήγορα γκολ αλλά ο τεχνικός του "τριφυλλιού" θέλει ένα ακόμη πριν την λήξη του ημιχρόνου...
18' Οφσάιντ Λεβαδειακός : Μπασαλά
23' Γκολ Παναθηναϊκός : Ίβανσιτς
Εξαιρετικός συνδυασμός Παπαδόπουλου-Σαλπιγγίδη-Ίβανσιτς, ο Αυστριακός μπήκε στην περιοχή απο τ' αριστερά και απέναντι απο τον Μπλάζιτς δεν είχε πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα... 0-2!
25' Οφσάιντ Λεβαδειακός : Σίσιτς
26' Ευκαιρία Λεβαδειακός : Σίσιτς
Γύρισμα του Σίσιτς απο τ' αριστερά, ο Ρούσεφ χωρίς αντίπαλο στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά δεν κάνει καλό πλασέ και στέλνει την μπάλα στην εξωτερική πλευρά της εστίας του Γκαλίνοβιτς.
27' Σχόλιο
Ο Ζοσέ Πεσέιρο συνεχίζει να δίνει εντολές στους παίκτες του, καθώς θέλει να πιέζουν ψηλά τους παίκτες του Λεβαδειακού για να τους αναγκάσουν να κάνουν λάθος...
33' Σουτ Παναθηναϊκός : Παπαδόπουλος
Ο Παπαδόπουλος επιχειρεί σουτ απο τ' αριστερά της περιοχής, άουτ η μπάλα.
34' Οφσάιντ Παναθηναϊκός : Παπαδόπουλος
36' Ευκαιρία Παναθηναϊκός : Σαλπιγγίδης
Εκτέλεση κόρνερ του Ίβανσιτς απο τα δεξιά, ο Σαλπιγγίδης έκανε κεφαλιά, αλλά η μπάλα χτύπησε στο έδαφος και κατέληξε άουτ.
37' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός : Ίβανσιτς
37' Κίτρινη κάρτα Λεβαδειακός : Σίσιτς
39' Οφσάιντ Λεβαδειακός : Σίσιτς
41' Οφσάιντ Λεβαδειακός : Σίσιτς
45' Σουτ Παναθηναϊκός : Παπαδόπουλος
Σουτ του Παπαδόπουλου απο το ύψος της περιοχής, άουτ η μπάλα...
45' Έναρξη καθυστερήσεων : 1'
45' Κόκκινη κάρτα Λεβαδειακός : Σίντζιελορζ
Ο Σαλπιγγίδης βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Λεβαδειακού, ο Σίντζιελορζ έκανε προβολή με αποτέλεσμα ο επιθετικός του Παναθηναϊκού να βρεθεί στο έδαφος, ο Γκαϊτατζής υπέδειξε φάουλ και έδειξε κόκκινη κάρτα στον Γερμανό μέσο.
45' Οφσάιντ Παναθηναϊκός : Παπαδόπουλος
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
46' Αλλαγή παίκτη Λεβαδειακός
Ο Λεονάρντο στην θέση του Ρούσεφ.
46' Αλλαγή παίκτη Λεβαδειακός
Ο Ανδράλας στην θέση του Σίσιτς.
47' Σουτ Παναθηναϊκός : Καραγκούνης
Μακρινό σουτ του Καραγκούνη απο τον άξονα, έπεσε και μπλόκαρε ο Μπλάζιτς.
49' Σουτ Παναθηναϊκός : Παπαδόπουλος
Η σειρά του Παπαδόπουλου να επιχειρήσει μακρινό σουτ απο τον άξονα, άουτ η μπάλα.
51' Οφσάιντ Παναθηναϊκός : Σαλπιγγίδης
52' Σουτ Λεβαδειακός : Λεονάρντο
Ο Λεονάρντο βρήκε χώρο έξω απο την περιοχή και έκανε σουτ, άουτ η μπάλα.
53' Σουτ Παναθηναϊκός : Μάτος
Σουτ του Μάτος, η μπάλα στην αγκαλιά του Μπλάζιτς.
54' Γκολ Παναθηναϊκός : Τζιόλης
Ο Σαλπιγγίδης εκμεταλλεύθηκε το λάθος του Ζησόπουλου, μπήκε στην περιοχή απο δεξιά και γύρισε για τον Παπαδόπουλο που έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι με προβολή, ο Τζιόλης που παρακολουθούσε την φάση την έσπρωξε στα δίχτυα απο κοντινή απόσταση.
57' Ευκαιρία Παναθηναϊκός : Παπαδόπουλος
Σέντρα του Καραγκούνη απο τ' αριστερά, κεφαλιά του Παπαδόπουλου απο το ύψος της μικρής περιοχής και ο Μπλάζιτς με εκπληκτική επέμβαση παραχωρεί κόρνερ.
58' Οφσάιντ Παναθηναϊκός : Σαλπιγγίδης
58' Αλλαγή παίκτη Λεβαδειακός
Ο Μοντόγια στην θέση του Ζησόπουλου.
62' Οφσάιντ Παναθηναϊκός : Σέριτς
62' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Ν'Ντόι στην θέση του Καραγκούνη.
66' Σουτ Λεβαδειακός : Ν'Ντόι
Μακρινό σουτ του Ν'Ντόι, άουτ η μπάλα...
67' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Δάρλας στην θέση του Ίβανσιτς.
67' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Μάντζιος στην θέση του Παπαδόπουλου.
75' Σχόλιο
Ο νικητής στην αναμέτρηση έχει κριθεί, όμως οι οπαδοί και η αποστολή του Παναθηναϊκού περιμένουν με αγωνία το τελικό αποτέλεσμα το ΟΑΚΑ...
78' Σουτ Λεβαδειακός : Μοντόγια
Σουτ του Μοντόγια, άουτ η μπάλα...
80' Σχόλιο
Η ΑΕΚ ηττήθηκε απο τον Ηρακλή με 2-1 στο ΟΑΚΑ και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ξεσπούν σε πανηγυρισμούς...
82' Γκολ Παναθηναϊκός : Μάντζιος
Σουτ του Νίλσον απο τα δεξιά, ο Μπλάζιτς απομάκρυνε αρχικά, αλλά ο Μάντζιος απο το ύψος της μικρής περιοχής έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα
85' Σουτ Λεβαδειακός : Λεονάρντο
Σουτ του Λεονάρντο απο το ύψος της περιοχής, άουτ η μπάλα...
87' Ευκαιρία Παναθηναϊκός : Μάντζιος
Ο Μάντζιος βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Λεβαδειακού. πλάσαρε τον Μπλάζιτς αλλά έστειλε την μπάλα εκτός εστίας.
90' Ευκαιρία Παναθηναϊκός : Σαλπιγγίδης
Ο Σαλπιγγίδης απέναντι απο τον Μπλάζιτς, απομακρύνει ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού.
92' Πέναλτι Παναθηναϊκός : Δάρλας
Ο Δάρλας μπήκε στην περιοχή απο τ' αριστερά και ο Ντιά τον ανέτρεψε, ο διαιτητής δείχνει το σημείο του πέναλτι...
93' Πέναλτι Παναθηναϊκός : Ν'Ντόι
Ο Ν'Ντόι ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών, αλλά έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
93' Λήξη αγώνα







































































TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ