ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 0-2

Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 0-2
Βύντρα, Σισέ, Σαλπιγγίδης, πανηγυρικό

Με γκολ των Βύντρα (67') και Σισέ (81') ο ΠΑΟ πέρασε νικηφόρα από την Λειβαδιά μένοντας πλέον μόνος την κορυφή

Με εμφανή τα σημάδια της κούρασης από την ευρωπαϊκή του υποχρώση στο Europa League, ο Παναθηναϊκός παρόλο που είχε δύο αλλαγές στην έναρξη του ματς για να δείξει πιο "φρέσκος", δεν τα κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο, με τον Σισέ να χάνει δύο ευκαιρίες (δοκάρι στο 5'). Οι γηπεδούχοι με εμφανή αμυντικούς προσανατολισμούς προσπάθησαν να διτηρήσουν το μηδέν γεγονός που δεν κατάφεραν στην επανάληψη.
Με ενισχυμένη την επίθεσή του ακόμα περισσότερο (μπήκε ο "Σάλπι" και ο Νίνης πήγε πίσω από τον Σισέ) οι "πράσινοι" έφτασαν στο γκολ στο 67', χάρη στην επινόηση του Βύντρα να πεταχτεί στο δεύτερο δοκάρι και ολοκλήρωσαν την νίκη τους στο 81', με το έβδομο φετινό γκολ του Τζιμπρίλ Σισέ που εκμεταλλεύθηκε την εκλπηκτική πάσα του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Καθοριστικές ήταν οι δύο επεμβάσεις του Τζόρβα στα ισάριθμα σουτ του Ναπολεόνι και ενώ το αποτέλεσμα ήταν στο "ρευστό" 1-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων


Λεβαδειακός (Κίκε Ερνάντεθ): Καρακώστας, Μουλόπουλος, Μαρτορέλ, Κόλτζος, Ζησόπουλος, Μπράνκο (46' Σερζίνιο), Ταραλίδης (71' Αγκάλι), Μπάρκογλου, Ναπολεόνι, Μπαλβορίν (46' Βασίλειου).

Παναθηναϊκός (Χενκ Τεν Κάτε): Τζόρβας, Σεϊταρίδης (46' Γκάμπριελ), Σπυρόπουλος, Καντέ, Βύντρα, Σιμάο (46' Σαλπιγγίδης), Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Νίνης, Λέτο, Σισέ.

Διαιτητής: Σ. Τριτσώνης (Αθηνών)

Κίτρινες: Μαρτορέλ, Ταραλίδης (Λεβαδειακός) / Νίνης (Παναθηναϊκός)

Κόκκινη: -

Με μια ματιά


Εκπληξη με Γιούρκα και Καντέ

Με μια ενισχυμένη την μεσαία γραμμή και με μια αλλαγή σε σχέση με το ματς στα Γιάννινα, παρουσίασε την ομάδα του ο Κίκε Ερνάντεθ. Ο Ισπανός τεχνικός μετά την ισοπαλία εκτός έδρας κόντρα στον ΠΑΣ, αποφάσισε να μην αλλάξει πολύ την "πετυχημένη συνταγή" του και αντικατέστησε μόνο τον Μιχάλη Τζωρμπατζάκη με τον Καμερουνέζο αμυντικό, Σερζ Μπράνκο.

Με δύο εκπλήξεις παρέταξε την ενδεκάδα του από την άλλη πλευρά ο Χενκ Τεν Κάτε. Με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Σαριέγκι και του τραυματία Καραγκούνη, ο Καντέ πήρε θέση στο κέντρο της άμυνας, ο Σεϊταρίδης στο δεξί άκρο αντι του "κουρασμένου" Γκάμπριελ ενώ και ο Λέτο επέστρεψε στις βασικές επιλογές.

Στην μεσαία γραμμή παρέμεινε η τριπλέτα Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα και Κατσουράνη με τον τελευταίο να έχει οδηγίες να βοηθάει στην επίθεση τους Λέτο (αριστερά), Νίνη (δεξιά) και Σισέ προωθημένο φορ.

Κόντρα στο δοκάρι... και την ατυχία

Πολύ καλό ήταν το ξεκίνημα του αγώνα για τους "πράσινους" όταν στην πρώτη καλή φάση που δημιούργησαν στην άμυνα του Λεβαδειακού στο 5', "άγγιξαν" το γκολ, όταν μετά την εξυπνη σέντρα του Σεϊταρίδη από δεξιά, ο Σισέ έκανε την προβολή αλλά η μπάλα αφού χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Εχοντας την εδαφική υπεροχή στο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός απείλησε και πάλι στο 15', όταν ο Νίνης πέρασε για τον Σισέ, και ο Γάλλος επιθετικός παρόλο που ήταν από πλάγια θέση δεξιά σούταρε δυνατά αναγκάζοντας τον Καρακώστα να διώξει στην γωνία του σε κόρνερ.

Οι παίκτες του Ερνάντεθ που στα πρώτα λεπτά έδειξαν πιο συγκρατημένοι στο παιχνίδι τους, έχασαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 18'. Μετά από σέντρα του Ταραλίδη, ο Μπάρκογλου πήρε μια κεφαλιά μέσα από την περιοχή προς τα πίσω, ο Καντέ πρόλαβε και με τάκλιν απομάκρυνε πριν γίνει επικίνδυνος ο Μπαλβορίν που ήταν στην πλάτη του.

Εχασε το άχαστο ο Γάλλος...

Μετά το δοκάρι στα πρώτα λεπτά... η τύχη γύρισε την πλάτη στον Γάλλο σταρ και πάλι στο 22'. Ο Λέτο τροφοδότησε τον Σπυρόπουλο, εκείνος σέντραρε παράλληλα προς την εστία και ο Σισέ πετάχτηκε μέσα από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς αλλά το πλασέ του πήγε πλάγια άουτ σχεδόν προ κενής εστίας χάνοντας μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία για το "τριφύλλι".

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με την συμπλήρωση του ημίωρου και οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου αφού δεν μπορούσαν οι μεν γηπεδούχοι να βγουν σε κάποια αντεπίθεση λόγω της αμυντικής τους τακτικής και οι δε φιλοξενούμενοι δεν έβρισκε λύσεις για να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των Βοιωτών.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με δύο σκληρά μαρκαρίσματα και αντίστοιχες κίτρινες κάρτες που δέχθηκαν οι Μαρτορέλ, Ταραλίδης αλλά και ένα δυνατό σουτ του Σιμάο μετά την απέκρουση από την άμυνα του Λεβαδειακού, από τον Ζησόπουλο, αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Καρακώστα που ήταν σωστά τοποθετημένος.

Φουλ αλλαγές από Ερνάντεθ και Τεν Κάτε

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι δύο τεχνικοί θέλοντας να αλλάξουν την εικόνα των ομάδων τους στο πρώτο μέρος προχώρησαν σε δύο αλλαγές εκατέρωθεν. Ο Ισπανός τεχνικός των γηπεδούχων απέσυρε τους Μπράνκο, Μπαλβορίν και πέρασε στο ματς τους "πιτσιρικάδες" Σερζίνιο και Βασίλειου. Ο Τεν Κάτε από την πλευρά τους προσπάθησε να δώσει περισσότερη επιθετική ενέργεια στους "πράσινους" και έβαλε στο παιχνίδι τους Σαλπιγγίδη και Γκάμπριελ, αποσύροντας τους Σεϊταρίδη και Σιμάο.

Το πρώτο δεκάλεπτο αναλώθηκε με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να βρουν χώρους για να μπουν στην άμυνα του Λεβαδειακού, και τους γηπεδούχους να χάνουν δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Ταραλίδη. Ο μέσος των Βοιωτών, αρχικά στο 51' έκανε ένα δυνατό σουτ που πέρασε άουτ και τρία λεπτά αργότερα (54') βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το σουτ που επιχείρησε ανησύχησε ο Τζόρβας που μπλόκαρε.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο μέσος του Λεβαδεικού ήταν και πάλι ο πρωταγωνιστής αφού στο 59΄σούταρε με δύναμη αλλά το σουτ και πάλι δεν βρήκε στόχο με τους φίλους της Λειβαδιάς να απογοητεύονται και τον Χενκ Τεν Κάτε να δίνει εντολές στους παίκτες του να αλλάξουν τρόπο ανάπτυξης και να παίζουν κυρίως με κάθετες πάσες αλλά και πλαγιοκοποίσεις.

Η πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε στο 60' για τους "πράσινους", όταν μετά από επικίνδυνη σέντρα του Λέτο από αριστερά, η μπάλα πέρασε και από τον Σισέ και από τον Σαλπιγγίδη για να χάσει το "τριφύλλι" την πρώτη καλή ευκαιρία του πρώτου ματς.

Κατά Λουκά... το γκολ

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους βλέποντας τον χρόνο να κυλάει και έχασαν μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία στο 66'. Μετά από την σέντρα του Νίνη από δεξιά, κεφαλιά του Κατσουράνη, έδιωξε εντυπωσιακά ο Καρακώστας σε κόρνερ.

Το κόρνερ ανέλαβε να εκτελέσει ο Νίνης που έστειλε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και με παράλληλη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καρακώστα και αφού πρώτα χτύπησε στο πόδι του γκολκίπερ των γηπεδούχων, ανοίγοντας με τον τρόπο αυτό το σκορ για την ομάδα του στο 67'.

Το γκολ αυτό άλλαξε άρδην την εικόνα του ματς με τους "πράσινους" πλέον χωρίς άγχος να δίνουν χώρο στο συγκρότημα του Ερνάντεθ, που ανέβηκε και απείλησε δύο φορές με άμεση ισοφάριση. Αρχικά, στο 76' όταν ο Ναπολεόνι έξω από την περιοχή εξαπέλυσε έναν κεραυνό με το αριστερό αλλά ο Τζόρβας με εκπληκτική επέμβαση στο αριστερό του "γάμα" έσωσε την ομάδα του. Ιδια, φάση και κατάληξη στο τρία λεπτά μετά με τους ίδιους πρωταγωνιστές και με τον Ναπολεόνι μετά το ένα-δύο με τον Σερζίνιο, έκανε το δυνατό σουτ από πλάγια θέση αλλά και πάλι ο διεθνής πορτιέρο του "τριφυλλιού" έσωσε σωτήρια.

Πάρτο βάλτο... Τζιμπρίλ

Οι χώροι που είχαν δώσει οι "πράσινοι" στους αντιπάλους τους είχαν σαν αποτέλεσμα στο 81', οι φιλοξενούμενοι να "κλειδώσουν" την νίκη με ένα γκολ από τον Γάλλο σταρ, Τζιμπρίλ Σισέ.

Μετά από εκπληκτική μεγάλη μπαλιά του Ζιλμπέρτο Σίλβα πίσω από το χώρο του κέντρου, ο Γάλλος φορ έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με ψύχραιμο πλασέ πραγματοποίησε το τελικό 2-0 υπέρ του Παναθηναϊκού που επέστρεψε χάρη στην νίκη αυτή μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Συνέντευξη Τύπου
Κίκε Ερνάντεθ (Λεβαδειακός): " Στο σημερινό παιχνίδι ξέραμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίζαμε αν δεν παίζαμε με τάξη, δεν κρατάγαμε τον χώρο μας. Στα πρώτα λεπτά δεν μπήκαμε καλά, ο Παναθηναϊκός μας πίεσε, κάναμε κάποια λάθη, αλλά στη συνέχεια βελτιωθήκαμε.

Πήγαμε στα αποδυτήρια με το 0-0, στην επανάληψη κάναμε αντεπιθέσεις και νομίζω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει περισσότερες ευκαιρίες μέχρι που δεχτήκαμε το γκολ. Για να πάρεις κάτι από αυτά τα ματς πρέπει να περιορίσεις τα λάθη και εμείς κάναμε ένα λάθος.

Μετά το πρώτο γκολ η ομάδα αποσυντονίστηκε, χάσαμε τις θέσεις μας και ήταν δύσκολο να γυρίσουμε το ματς. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση μας στο μεγαλύτερο μέρος και τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι το ποδόσφαιρο είναι έτσι που δεν σε αφήνει ποτέ να κοιτάς πίσω, αλλά πάντα μπροστά



."


Χενκ Τεν Κάτε (Παναθηναϊκός): " Σε παιχνίδια όπως το σημερινό, χρειάζεται να είσαι τυχερός για να σκοράρεις νωρίς και αν γίνει αυτό τότε όλα γίνονται εύκολα. Αν δεν έχεις αυτή την τύχη, που δεν την είχαμε εμείς σήμερα, τότε ξέρεις ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα, κόντρα σε μια ομάδα που παίζει αμυντικά.

Σ' έναν μικρό αγωνιστικό χώρο που είναι εύκολο να αμυνθεί κανείς και φυσικά δεν επιτρέπει το γρήγορο ποδόσφαιρο. Οπότε έπρεπε να πάρουμε ρίσκο στο δεύτερο μέρος και για αυτό βγήκε ο Σιμάο και μπήκε ο Σαλπιγγίδης. Ενώ ο Σεϊταρίδης αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αποχώρησε. Θεωρώ ότι τα πήγαμε καλά και φτιάξαμε κάποιες καλές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος και σκοράραμε δύο γκολ. Οπότε είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη νίκη και τη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου

".

- Είδαμε στο δεύτερο μέρος μια αμυντική αστάθεια, που την αποδίδετε; " Αυτό είναι λογικό από τη στιγμή που βγήκε ο Σιμάο, παίζαμε με τον Νίνη και τον Κατσουράνη που προωθούνται συνεχώς, έτσι κάποιες φορές είχαμε έναν παίκτη λιγότερο στο κέντρο και θα πρέπει να σημειώσουμε ότι και ο Γκάμπριελ δεν ήταν στην καλύτερη του μέρα. Γεγονός είναι ότι μπορεί να υπάρξουν χώροι, αν δει κανείς συνολικά το παιχνίδι εμείς κυκλοφορούσαμε τη μπάλα και ο Λεβαδειακός δεν έβγαινε μπροστά. Μόνο μια ομάδα άξιζε τη νίκη και αυτή ήταν ο Παναθηναϊκός".

- Κάνατε κάποιες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Ήταν στο πλαίσιο του ροτέισον;" Εν μέρει, ναι. Στη περίπτωση του Γκάμπριελ αυτό ισχύει. Την Πέμπτη χρειάστηκε να τα δώσουμε όλα. Ο Γκάμπριελ είχε παίξει τρία συνεχόμενα ματς, οπότε στη συγκεκριμένη περίπτωση έπαιξε ρόλο η συντήρηση.Η περίπτωση του Σάλπιγγίδη είχε να κάνει με λόγους τακτικής, καθώς ο Νίνης είναι πιο δημιουργικός παίκτης. Κλείνει προς το κέντρο και θα μας βοηθούσε περισσότερο".

- Πολλοί παίκτες θα αναχωρήσουν για τις Εθνικές τους ομάδες. Έχετε μεριμνήσει ώστε με την επιστροφή, να μην δείξει η ομάδα ανάλογο πρόσωπο με τις προηγούμενες φορές;" Δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Πρέπει να παίξουν δύο παιχνίδια με την Εθνική ομάδα, αλλά και να ταξιδέψουν στο εξωτερικό. Θα καταναλώσουν πολύ ενέργεια. Ας ελπίσουμε ότι το ρόστερ μας είναι αρκετά βαθύ, για να αλλάξουμε πράγματα και να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα. Βοηθάει το γεγονός ότι το επόμενο ματς είναι εντός έδρας. Φροντίζω όμως να κοιτάζω το ποτήρι μισογεμάτο και να αντιμετωπίζω θετικά το επόμενο ματς".

- Έχουμε συμπληρώσει το 1/3 του πρωταθλήματος. Τι θα κρατάγατε μέχρι τώρα και τι θα αλλάζετε αν μπορούσατε;" Δεν θα άλλαζα τόσα πολλά. Αυτό που θέλω να κρατήσω είναι οι 28 βαθμοί και θα ήθελα να είχαμε σκοράρει μερικά γκολ παραπάνω. Αν δείτε συνολικά τα παιχνίδια που έχουμε παίξει μέχρι τώρα σε πρωτάθλημα και στο Γιορόπα Λιγκ, έχουμε δώδεκα νίκες μια ισοπαλία και μια ήττα.Οι παίκτες μου δουλεύουν σκληρά, τους αξίζουν συγχαρητήρια. Το κλίμα είναι άψογο. Είμαστε πρώτοι, τι άλλο θα μπορούσε να ήθελε άλλος κανείς;"

Όλα τα λεφτά...
Οι δύο εκπληκτικές επεμβάσεις του Τζόρβα μετά το γκολ του Βύντρα, στα σουτ του Ναπολεόνι που διατήρησαν σε κομβικό σημείο το μηδέν στην εστία του Παναθηναϊκού.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Την ένταση που δημιουργήθηκε πριν την έναρξη του ματς με μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού που λόγω των ακριβών εισιτηρίων θέλησαν να σπάσουν μια πόρτα και να μπουν στο γήπεδο
To Live του αγώνα από τον Δημήτρη Χονδρογιάννη
Η 11άδα των φιλοξενούμενων Παναθηναϊκός
Χενκ τεν Κάτε: Τζόρβας, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Καντέ, Βύντρα, Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Νίνης, Λέτο, Σισέ.
Η 11άδα των γηπεδούχων Λεβαδειακός
Κίκε Ερνάντεθ: Καρακώστας, Μουλόπουλος, Μαρτορέλ, Κόλτζος, Ζησόπουλος, Μπράνκο, Ταραλίδης, Μπάρκογλου, Ναπολεόνι, Μπαλβορίν.
Στοιχεία Αγώνα
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς
Διαιτητής: Σ.Τριτσώνης (Αθηνών)
Βοηθοί: Σ.Γούκος (Ηπείρου), Μ.Καρσιώτης (Κέρκυρας)

1' Έναρξη αγώνα
5' Δοκάρι Παναθηναϊκός Σισέ
Ο Σεϊταρίδης έκανε τη σέντρα από τα δεξία, ο Σισέ βρήκε λίγο την μπάλα, η οποία χτύπησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Καρακώστα και κατέληξε άουτ.
10' Σχόλιο
Ο Παναθηναϊκός δείχνει ότι θέλει από νωρίς να σημειώσει ένα τέρμα.
10' Κόρνερ Λεβαδειακός
11' Σουτ Λεβαδειακός Μπάρκογλου
Αδύναμο πλασέ του Μπάρκογλου, με τον Τζόρβα να μπλοκάρει την μπάλα χωρίς δυσκολία.
15' Σουτ Παναθηναϊκός Σισέ
Δυνατό, συρτό σουτ του Σισέ από πλάγια θέση, με τον Καρακώστα να βρίσκεται σε ετοιμότητα και να αποκρούει.
16' Κόρνερ Παναθηναϊκός
21' Σχόλιο
Δεν υπάρχει κάτι ιδαίτερο τα τελευταία λεπτά.
22' Ευκαιρία Παναθηναϊκός Σισέ
Ο Σπυρόπουλος κάνει καταπληκτική σέντρα από τα αριστερά, ο Σισέ όμως έχασε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει, καθώς απλά είχε να κάνει το πλασέ και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, όμως έβαλε άσχημα το πόδι του και έστειλε την μπάλα άουτ.
33' Κίτρινη κάρτα Λεβαδειακός Μαρτορέλ
42' Κίτρινη κάρτα Λεβαδειακός Ταραλίδης
42' Σουτ Παναθηναϊκός Σιμάο
Σουτ του Σιμάο έξω από την μεγάλη περιοχή, με τον Καρακώστα να μπλοκάρει.
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
46' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Σαλπιγγίδης στη θέση του Σιμάο.
46' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Γκάμπριελ στη θέση του Σεϊταρίδη.
46' Αλλαγή παίκτη Λεβαδειακός
Ο Βασιλείου στη θέση του Μπαλβορίν.
46' Αλλαγή παίκτη Λεβαδειακός
Ο Σερζίνιο στη θέση του Μπράνκο.
53' Οφσάιντ Λεβαδειακός Βασιλείου
53' Σουτ Λεβαδειακός Ταραλίδης
Αδύναμο σουτ του Ταραλίδη από καλή θέση, αλλά μπλοκάρει εύκολα ο Τζόρβας.
56' Οφσάιντ Παναθηναϊκός Σαλπιγγίδης
66' Ευκαιρία Παναθηναϊκός Κατσουράνης
Σέντρα του Νίνη από τα δεξιά, ο Κατσουράνης παίρνει την κεφαλιά, αλλά ο Καρακώστας αποκρούει.
67' Γκολ Παναθηναϊκός Καρακώστας (αυτογκόλ)
Εκτέλεση κόρνερ για τους φιλοξενούμενους, η μπάλα περνάει πάνω από τον Καρακώστα, ο Βύντρα παίρνει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα χτυπάει στα πόδια του τερματοφύλακα των γηπεδούχων και καταλήγει στα δίχτυα για το 0-1.
71' Αλλαγή παίκτη Λεβαδειακός
Ο Αγκάλι στη θέση του Ταραλίδη.
75' Σουτ Λεβαδειακός Ναπολεόνι
Καταπληκτικό σουτ του Ναπολεόνι, αλλά ο Τζόρβας πηδάει ψηλά και αποκρούει.
79' Ευκαιρία Λεβαδειακός Ναπολεόνι
Μεγάλη ευκαιρία για τον Λεβαδειακό, όταν ο Ναπολεόνι τετ α τετ με τον Τζόρβα κάνει το σουτ, αλλά μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού.
81' Γκολ Παναθηναϊκός Σισέ
Εκπληκτική μπαλιά του Ζιλμπέρτο, ο Σισέ βγαίνει στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και ο Γάλλος επιθετικός με εξαιρετικό πλασέ, νικάει τον Καρακώστα για το 0-2.
90' Έναρξη καθυστερήσεων +2 λεπτά
92' Λήξη αγώνα














































































TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ