ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λέτο: "Ολους τους τίτλους"

Λέτο: "Ολους τους τίτλους"
Σεμπάστιαν Λέτο INTIME SPORTS

Με στόχο να κατακτήσει όλους τους τίτλους με την ομάδα του και με κίνητρο την παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ να κάνει μια σημαντική πορεία, ο Σεμπαστιάν Λέτο μίλησε για την νέα χρονιά, τους στόχους του αλλά και το σύνθημα της εξέδρας, που έχει μάθει.

Το σύνθημα που ακούγεται στην εξέδρα όταν ο Σεμπαστιάν Λέτο κάνει μια ενέργεια, το έχει μάθει ο Αργεντίνος σταρ. Ο αριστεροπόδαρος μέσος μιλώντας ενόψει του ματς με την Κοπεγχάγη αναφέρθηκε στους τίτλους που θέλει να κατακτήσει με το "τριφύλλι" ενώ θεωρεί εφικτή μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός μίλησε στο "sporty" λέγοντας:

- για το βασικό στόχο του Παναθηναϊκού: " Συμμετέχουμε σε τρεις διοργανώσεις, οπότε καταλαβαίνετε πως τίποτα δεν είναι εύκολο. Όταν, όμως, αγωνίζεσαι σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, δεν μπορείς να θέλεις κάτι άλλο εκτός απ' όλους τους τίτλους".

- για το Champions League: " Στην Ευρώπη, φέτος, έχουμε μια σημαντική ευκαιρία. Θέλουμε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση, να περάσουμε τον πρώτο γύρο, γιατί μόνο εκεί μπορούμε να δούμε πόσο δυνατοί είμαστε, κόντρα στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Παράλληλα είναι μια τεράστια ευκαιρία για τον σύλλογο να διαφημιστεί στην Ευρώπη. Είναι τεράστιο κίνητρο το Champions League".

- για το ότι αποτελεί τον μοναδικό ξένο παίκτη που έχει κατακτήσει δύο συνεχόμενα νταμπλ με τους δύο «αιώνιους»: " Ναι, αλλά ξέρω πως πριν από εμένα το ίδιο έκανε κι ο Νικοπολίδης. Μακάρι εγώ να γίνω ο πρώτος που θα έχω πάρει τρία συνεχόμενα".

- για το μήνυμά που στέλνει στον κόσμο: " Να γνωρίζουν πως δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα και πως όλοι οι παίκτες παίζουν πάντα για να φτάσουν τον Παναθηναϊκό ψηλά. Εγώ φέτος θα ήθελα να σκοράρω περισσότερα γκολ, η θέση μου το επιτάσσει άλλωστε, και να πετύχουμε όλους τους στόχους μας".

- για το... γνωστό σύνθημα των οπαδών του Παναθηναϊκού: " Φυσικά και το γνωρίζω. Γελάμε μ' αυτό στην ομάδα. Ξέρω τι λέει και μπορώ να το πω στα ελληνικά".

Νίκη... για πρόκριση

Ο αριστεροπόδαρος άσος των "πράσινων" παραχώρησε συνέντευξη και στην εφημερίδα "Ελευθεροτυπία" στην οποία μίλησε:

- για το ματς με την Κοπεγχάγη: " Είναι πολύ σημαντικό για εμάς το παιχνίδι, γιατί η Κοπεγχάγη κέρδισε στην πρώτη αγωνιστική στη Ρούμπιν και έχει ήδη τρεις βαθμούς. Είναι μια ευκαιρία για εμάς να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη ώστε να μείνουμε κοντά στη βαθμολογική ζώνη της πρόκρισης.

Σίγουρα έχει ανεβασμένη αυτοπεποίθηση ο προσεχής αντίπαλός μας. Γνωρίζω ότι έχει ήδη τρεις βαθμούς και με μια νίκη στην Αθήνα θα φτάσει στους έξι και προφανώς θα έρθει με στόχο να πετύχει αυτό ακριβώς. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να είμαστε και εμείς έτοιμοι από πλευράς νοοτροπίας και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα
."

- για το κακό ξεκίνημα στο χρονιά: " Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και ξέρουμε ότι μπορούμε να αποδώσουμε πολύ καλύτερα. Είναι ακόμα νωρίς και όλα μπορεί να αλλάξουν πολύ γρήγορα προς το καλύτερο".

- για τον Τζιμπρίλ Σισέ: " Ασφαλώς και είναι πολύ σημαντικό παίκτης για την ομάδα και είναι καλό για εμάς που έχει ξεκινήσει τόσο δυναμικά. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να σκοράρει συνεχώς. Εχει τη νοοτροπία για να βοηθήσει την ομάδα, να αποκτήσει ώθηση και αν είμαστε όλοι αυτοί που πρέπει, νομίζω ότι και ομαδικά θα πάμε πολύ καλά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ