ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μετά τον Γκοβού, έχασε και Καντέ

Μετά τον Γκοβού, έχασε και Καντέ
INTIME SPORTS

Να περάσει ο επόμενος... Λίγες μέρες μετά την θλάση του Γκοβού και ο Καντέ θα μείνει εκτός για 20 μέρες με κάταγμα στο δεξί χέρι. Νέο πρόβλημα και ο Σεϊταρίδης. Μήνυμα ΠΑΕ σε οπαδούς για προστασία ομάδας και έδρας.

Ενα ευχέλαιο θα πρέπει να κάνουν στον Παναθηναϊκό, μετά τις τελευταίες απώλειες στην ομάδα. Λίγο πριν την αναμέτρηση με την Κοπεγχάγη και την απώλεια του Γκοβού για 15 μέρες, και ο Καντέ έμεινε εκτός πλάνων για 20 μέρες και κάταγμα στο δεξί χέρι. Πρόβλημα και ο Σεϊταρίδης. Μήνυμα ΠΑΕ σε οπαδούς για προστασία ομάδας και έδρας.

Δύο μέρες πριν από την κομβική αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με την Κοπεγχάγη ο Νίκος Νιόπλιας χάνει ένα ακόμα "όπλο".

Ο Σεντρίκ Καντέ που αποτελούσε μια βασική επιλογή είτε στο κέντρο της άμυνας είτε στο αριστερό άκρο (με Πανιώνιο) υπέστη αρκετά μεγάλη ζημιά στο ματς του Σαββάτου με τους "κυανέρυθρους".

Ο αμυντικός των "πράσινων" υπέστη κάταγμα στον παράμεσο του δεξιού του χεριού και σύμφωνα με το ιατρικό τιμ ο εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης υπολογίζεται σε 20 ημέρες.

Αυτό σημαίνει πως μετά τον Γάλλο μεσοεπιθετικό Γκοβού πρεμιέρα στο "πράσινο" κοινό στα εντός έδρας ματς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση δεν θα κάνει και ο Καντέ.

Σε ότι αφορά τον αντικαταστάτη του, αν ο Κοζανίτης τεχνικός κρίνει πως ο Νίκος Σπυρόπουλος που προπονήθηκε χωρίς πρόβλημα είναι σε θέση να πάρει φανέλα βασικού, θα πάρει την θέση στο αριστερό άκρο. Ειδάλλως θα προσανατολιστεί στην λύση Βύντρα, με τον Μαρίνο να πηγαίνει στο δεξί άκρο όπως στην Βαρκελώνη.

Νέο πρόβλημα ο Γιούρκας

Πρόβλημα όμως προέκυψε και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης αφού στην διάρκεια της προπόνησης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού και εγκατέλειψε το πρόγραμμα. Την Τρίτη θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θα εκτιμηθεί ο χρόνος απουσίας του.

Στη προπόνηση της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, αερόβιες ασκήσεις, ασκήσεις με πάσες και δίτερμα. Ο Πετρόπουλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Γκοβού έκανε θεραπεία.

Μήνυμα για προστασία ομάδας και έδρας

Η αυστηρότητα σε θέματα ποινολογίου της ΟΥΕΦΑ είναι γνωστή και μεγάλη. Λόγω των όσων έχουν συμβεί στο παρελθόν και αναμετρήσει ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ο σύλλογος είναι υπότροπος και επιβάλλεται να υπάρξει προσοχή.

Ετσι, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της υπενθύμισε στους οπαδούς της ομάδας να "προστατεύσουν" την ίδια και την έδρα της, αφού ο κόσμος δίνει ώθηση στους παίκτες σε κάθε παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την FC Kobenhavn, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου, υπενθυμίζει στους φιλάθλους μας ότι η UEFA είναι ιδιαίτερα αυστηρή σε θέματα που παρεμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα (π.χ. χρήση βεγγαλικών ή/και καπνογόνων, ρίψη αντικειμένων, χρήση laser) και ότι η ομάδα μας έχει τιμωρηθεί με την ποινή της διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών με αναστολή.

Αυτό σημαίνει πως η παρακολούθηση της συμπεριφοράς των φιλάθλων μας εκ μέρους της UEFA θα είναι εντατική και οποιαδήποτε παράβαση θα οδηγήσει σε τιμωρία της έδρας μας. Για το λόγο αυτό, τους καλούμε να υποστηρίξουν την ομάδα μας, αλλά και να την προστατεύσουν διατηρώντας τη συμπεριφορά τους σε αυστηρά φίλαθλα πλαίσια
".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ