ΛΕΣΤΕΡ

Τέλος ο Σμάιχελ από τη Λέστερ, πήγε στη Νις και άνοιξε τη θέση για τον Βλαχοδήμο

Τέλος ο Σμάιχελ από τη Λέστερ, πήγε στη Νις και άνοιξε τη θέση για τον Βλαχοδήμο
2022 AP PHOTO/RUI VIEIRA

Έπειτα από 11 ολόκληρα χρόνια στο King Power ο Κάσπερ Σμάιχελ αποχώρησε, με τη Λέστερ να ανακοινώνει την Τετάρτη (3/8) το τέλος εποχής της συνεργασίας τους, με τον Δανό να συνεχίζει στη Νις, η οποία θα είναι η αντίπαλος του Άρη εάν προκριθεί στα playoffs του Conference League. Πρώτο φαβορί για τη διαδοχή του ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Τον Κάσπερ Σμάιχελ αποχώρησε από τη Λέστερ ύστερα από 11 χρόνια, όπως έκανε γνωστό την Τετάρτη (3/8) η αγγλική ομάδα και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νις, την οποία θα αντιμετωπίσει ο Άρης στα playoffs του Conference League εάν περάσει το εμπόδιο της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Στη θητεία του στην ομάδα, ο 35χρονος Κίπερ σημείωσε 478 συμμετοχές, κρατώντας ανέπαφη την εστία του σε 147 παιχνίδια, ενώ έχει πανηγυρίσει και τέσσερις τίτλους.

Το συμβόλαιο του με την ομάδα της γαλλικής ριβιέρας θα έχει διάρκεια τρία χρόνια, ενώ η Λέστερ θα βάλει στα ταμεία της περίπου 1,2 εκατ. ευρώ. Η Νις ανακοίνωσε τον έμπειρο κίπερ με ένα εντυπωσιακό VIDEO, όπου τον αποκέλεσε "Βίκινγκ".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι αλεπούδες αναζητούν εδώ και καιρό τον αντικαταστάτη του Δανού τερματοφύλακα, με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να βρίσκεται υψηλά στη λίστα τους.

TAGS ΛΕΣΤΕΡ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE LIGUE 1 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ