PREMIER LEAGUE

Λέστερ - Λιντς: Ο Ντάλας απάντησε στο γκολ του Μπαρνς μέσα σε 127 δευτερόλεπτα

Ο Χάρβεϊ Μπαρνς πανηγυρίζει το γκολ του με τη φανέλα της Λέστερ απέναντι στην Σαουθάμπτον σε ματς της Premier League
Ο Χάρβεϊ Μπαρνς πανηγυρίζει το γκολ του με τη φανέλα της Λέστερ απέναντι στην Σαουθάμπτον σε ματς της Premier League Ⓒ 2021 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Εκρηκτικό ήταν το πρώτο 15λεπτο στο "King Power Stadium", με την Λέστερ να προηγείται στο 13' με τον Μπαρνς και την Λιντς να βρίσκει απάντηση μετά από δύο λεπτά με την υπογραφή του Ντάλας (VIDEOS).

Εντυπωσιακή ήταν η εκκίνηση της αναμέτρησης στο "King Power Stadium" για την 21η αγωνιστική της Premier League, με τις Λέστερ και Λιντς να συγκρούονται και το πρώτο τέταρτο να βρίσκει αμφότερες τις ομάδες να βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Μάλιστα, η χρονική απόσταση μεταξύ των δύο γκολ ήταν μόλις 127 δευτερόλεπτα!

Τον χορό των γκολ τον άνοιξε η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς στο 13', με τον Χάρβεϊ Μπαρνς να επιτίθεται κατά μέτωπο και να παίζει το "1-2" με τον Μάντισον, για να μπει στην περιοχή και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μεσλιέ με συρτό δεξί πλάσε.

Όσο για την απάντηση των παικτών του Μαρσέλο Μπιέλσα; Ήρθε στο 15' και ήταν και αυτή προϊόν ομαδικής και οργανωμένης προσπάθειας, με τον Έιλινγκ να τροφοδοτεί κάθετα τον Μπάμφορντ, αυτόν να προωθεί τη μπάλα στον Ντάλας και τον τελευταίο να νικάει με διαγώνιο σουτ τον Σμάιχελ για το 1-1.

Με το σκορ αυτό έληξε το πρώτο ημίχρονο, για να έρθει ωστόσο μία έκρηξη της Λιντς στο τελευταίο 20λεπτο για να πάρει το τρίποντο, με τον Μπάμφορντ να κάνει την ανατροπή στο 70' εκμεταλλευόμενος ασίστ του Ραφίνια και να γίνεται ο ίδιος δημιουργός στο 84' για τον Χάρισον, που έγραψε το τελικό 3-1 για τα "παγώνια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira, Pool

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΛΕΣΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ