CHAMPIONS LEAGUE

Λεμονής: "Είμαστε έτοιμοι"

Λεμονής: "Είμαστε έτοιμοι"
Λεμονής

O πρωταθλητής αναχώρησε για τη Βρέμη... Λεμονής: "Θα κάνουμε ταμείο στο τέλος", τόνισε

" Ξέρουμε τις δυνατότητες της Βέρντερ, όμως έχουμε μελετήσει καλά το παιχνίδι της και πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα. Δεν θέλουμε να σταματήσουμε μόνο τον Ντιέγκο, αλλά όλη τη Βέρντερ", τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού λίγο πριν από την αναχώρηση της πειραϊκής ομάδας για τη Βρέμη και συμπλήρωσε:

" Η ήττα δεν θα είναι καταστροφή για εμάς. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο να δούμε τι έχουμε καταφέρει".

Εκτός αποστολής ο Ζεβλάκοβ
Ο Μίχαλ Ζεβλάκοβ δεν κατάφερε να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί και δεν ακολούθησε την αποστολή για τη Βρέμη. Ο Πολωνός αμυντικός δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα (1/10) και τέθηκε νοκ άουτ από την αναμέτρηση με τη Βέρντερ, καθώς η κατάστασή του δεν παρουσίασε βελτίωση. Έτσι, η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται, πλέον, από τους εξής 20 ποδοσφαιριστές:

Πατσατζόγλου, Ντομί, Σέζαρ, Στολτίδης, Γκαλέτι, Αρτσούμπι, Κοβάσεβιτς, Νούνιες, Τζόρτζεβιτς, Μπράβο, Νε, Άντζας, Μήτρογλου, Κωνσταντίνου, Λεντέσμα, Πάντος, Λούα Λούα, Τοροσίδης, Νικοπολίδης, Σηφάκης.

Ίβιτς: "Δεν είναι Ρεάλ η Βέρντερ"
Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Ίλια Ίβιτς, μίλησε στους παίκτες στην προπόνηση της Δευτέρας (1/10), τονίζοντας πως η Βέρντερ Βρέμης δεν είναι ακτύπητη.

" Όλοι ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά δεν πρέπει να φοβόμαστε τη Βέρντερ. Δεν είναι και η Ρεάλ Μαδρίτης. Εντάξει, ο Ντιέγκο είναι μεγάλη κλάση, αλλά οι δικές μας μονάδες δεν υστερούν σε τίποτα από τις δικές τους. Μπορείς να την παίξεις τη Βέρντερ. Έχει τον Ντιέγκο, απειλεί πολύ στις στημένες φάσεις, αλλά δεν είναι να την φοβάσαι", τόνισε χαρακτηριστικά ο Σέρβος.











TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ