CHAMPIONS LEAGUE

Λιγότερο άγχος, μεγαλύτερη δυσκολία...

Λιγότερο άγχος, μεγαλύτερη δυσκολία...
Λεμονής

Ο πρωταθλητής πάει στην Βρέμη με προβληματισμό, αλλά και την... άνεση του απόλυτου αουτσάιντερ

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, αυτό το σκηνικό, χαρίζει μια σχετική άνεση στα παιδιά του Πειραιά, ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης το βράδυ της Τετάρτης στην Γερμανία. Δεν είναι στα καλύτερά του ο Ολυμπιακός, αυτό το γνωρίζουν όλοι. Όπως άπαντες παραδέχονται, πως η Βέρντερ, είναι σε καλή κατάσταση, ειδικά μετά την... οχτάρα του Σαββάτου. Την ώρα δηλαδή που ο Ολυμπιακός κλεινόταν να παίξει άμυνα στο "Βικελίδης", οι "πράσινοι της Βρέμης", διοργάνωναν πάρτι στο σπίτι τους...
Στο μεγάλο λιμάνι, έχουν τα βάσανά τους, έχουν τα προβλήματά τους, έχουν όλα αυτά που υπάρχουν σε μια μεγάλη ομάδα, όταν δεν παίρνει νικηφόρα αποτελέσματα. Βέβαια, η ανησυχία, έχει να κάνει περισσότερο με το αγωνιστικό πρόσωπο, που παρουσιάζεται στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός, είναι κάπως "μαγκωμένος", μια ομάδα που δεν έχει και πολύ... αέρα πάνω στο χορτάρι, όπως τουλάχιστον είχε συνηθίσει τον κόσμο της. Έτσι, αυτό δημιουργεί προβλήματα, μουρμούρες και παράπονα από τον κόσμο του Ολυμπιακού. Το αν θα καταφέρει να "γυρίσει τούμπα" η κατάσταση, είναι κάτι που θα το γνωρίζουμε σύντομα, σίγουρα όμως, στην Βρέμη η ομάδα θα παίξει αμυντικά.

Η... αεροπορία

Οι στημένες φάσεις, είναι το... ψωμοτύρι των Γερμανών. Σκοράρουν με ιδιαίτερη ευκολία όταν η μπάλα σηκωθεί στον αέρα και αυτό το πρόβλημα, το έχουν όλοι οι αντίπαλοι. Εκεί δηλαδή που ο Ντιέγκο κάνει τα δικά του και δείχνει ακαταμάχητος και οργανωτής του παιχνιδιού της Βέρντερ, οι συμπαίκτες του, βρίσκουν τρόπους να σκοράρουν εκμεταλλευόμενοι σέντρες από φάουλ και κόρνερ.

Ο Λεμονής, αυτό το έχει παρατηρήσει και αναμένεται ο Ολυμπιακός να δείξει μεγάλη προσοχή στο πως παίζουν οι Γερμανοί και στο τι πρέπει να κάνει η άμυνά του για να τους περιορίσει. Λίγο–πολύ ο κόσμος ξέρει τι θα παρουσιάσουν οι Πειραιώτες και κανείς δεν θα 'χει παράπονο αν τους δει να προσέχουν τα μετόπισθεν. Το σύστημα-ταμπούρι, εναντίον της Λάτσιο και του Άρη, ήταν αυτό που τους πίκρανε. Όχι, αν λάβει χώρα στην έδρα της Βέρντερ...

Ίωση ο Ζεβλάκοβ

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν σήμερα στις 18:00. Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Γκαλέτι, ενώ οι Παπαδόπουλος και Μπούτινα συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν.

Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Ζεβλάκοβ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Ο Πολωνός αμυντικός πήγε στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και εξετάστηκε από τον γιατρό, ο οποίος του χορήγησε φαρμακευτική αγωγή και του είπε να επιστρέψει στο σπίτι του.

Μετά την προπόνηση, ανακοινώθηκαν τα ονόματα των 21 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθησαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Πατσατζόγλου, Ντομί, Σέζαρ, Στολτίδης, Γκαλέτι, Αρτσούμπι, Κοβάτσεβιτς, Νούνιες, Τζόρτζεβιτς, Ζεβλάκοβ, Ραούλ Μπράβο, Νε, Άντζας, Μήτρογλου, Κωνσταντίνου, Λεντέσμα, Πάντος, Λούα Λούα, Τοροσίδης, Νικοπολίδης και Σηφάκης.

*Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου, τριετούς διάρκειας, με τον ποδοσφαιριστή, Αριστείδη Σοϊλέδη, ο οποίος ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας Νέων του συλλόγου.

*Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πολωνίας ενημέρωσε σήμερα την πειραϊκή ΠΑΕ για την κλήση του Μίχαλ Ζεβλάκοβ, στην Εθνική της ομάδα. Η κλήση αφορά το παιχνίδι Πολωνία-Καζακστάν, το οποίο θα γίνει στην Βαρσοβία στις 13/10 και το φιλικό παιχνίδι Πολωνία-Ουγγαρία, που θα γίνει στο Λοτζ στις 17/10.

*Η Βέρντερ Βρέμης ενημέρωσε την ερυθρόλευκη ΠΑΕ ότι το παιχνίδι Ολυμπιακός-Πανιώνιος, για το πρωτάθλημα της Super League, θα παρακολουθήσει ο σκάουτερ της, Ούνε Φάζλιτς.
























TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ