ΠΟΛΩΝΙΑ

Λεχ Πόζναν - Ράκοβ 0-2: Η ομάδα των Παπανικολάου - Σβάρνα κατέκτησε το Super Cup

Λεχ Πόζναν - Ράκοβ 0-2: Η ομάδα των Παπανικολάου - Σβάρνα κατέκτησε το Super Cup

Η Ράκοβ άρχισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν στην Πολωνία αφού επιβλήθηκε με 2-0 της Λεχ Πόζναν και πανηγύρισε την κατάκτηση του Super Cup. Βασικός για τους Κυπελλούχους ο Παπανικολάου, στον πάγκο ο Σβάρνας.

Η πρώτη κόντρα της χρονιάς στην Πολωνία μεταξύ της περυσινής πρωταθλήτριας Λεχ Πόζναν και της Κυπελλούχου Ράκοβ βρήκε νικήτρια την δεύτερη, με την ομάδα των Γιάννη Παπανικολάου και Στράτου Σβάρνα να επικρατεί με 2-0 και να κατακτά το Super Cup.

Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική κατάκτηση του συγκεκριμένου τροπαίου για την Ράκοβ, αφού πέρυσι είχε επιβλήθεί της Λέγκια, με τον Παπανικολάου να είναι στο βασικό σχήμα και να αγωνίζεται μέχρι το 86ο λεπτό και τον -δανεικό από την ΑΕΚ- Σβάρνα να μένει στον πάγκο και να μην πραγματοποιεί έτσι το επίσημο ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα.

Όσον αφορά στην εξέλιξη του τελικού, ο Ρακοβίταν ήταν εκείνος που έβαλε στη θέση του οδηγού την Ράκοβ ανοίγοντας το σκορ στο 43ο λεπτό με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, ενώ ο Βντόβιακ έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του στο 51' με δυνατό διαγώνιο σουτ εντός περιοχής, με το σκορ αυτό να μένει μέχρι το φινάλε.

Τα γκολ της Ράκοβ:


TAGS ΠΟΛΩΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ