ΠΑΟΚ

Λάζαρ: "Μ'αρέσει να είμαι ελεύθερος"

Λάζαρ: "Μ'αρέσει να είμαι ελεύθερος"
INTIME SPORTS

Διαβάστε πώς δικαιολόγησε στο περιβάλλον του ο Κοστίν Λάζαρ την εκπληκτική εμφάνισή του στην Κέρκυρα.

Η εικόνα με τους οπαδούς της Κέρκυρας να χειροκροτούν τον Κοστίν Λάζαρ κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Κέρκυρας αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση για την μοναδική ποδοσφαιρική παράσταση που έδωσε ο Ρουμάνος μέσος του ΠΑΟΚ.

Την ποιότητά του, ο 31χρονος άσος την είχε δείξει και σε άλλα παιχνίδια, όχι όμως στο βαθμό που το έκανε στην Κέρκυρα.

Και σ' αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο η αλλαγή του ρόλου του σε σχέση με προηγούμενα παιχνία που, παρόντος του Φωτάκη, έδινε πολύ μεγάλο βάρος στα ανασταλτικά καθήκοντά του.

"Μ' αρέσει να είμαι ελεύθερος, να τρέχω παντού" έλεγε χθες στους δικούς του ανθρώπους ο Λάζαρ, δίνοντας την δική του εξήγηση για την φανταστική παρουσία του.

Στον αγώνα με την Κέρκυρα, ο Ρουμάνος μέσος είχε το "οκ" του Μπόλονι να πάρει πάνω του προσπάθειες και να κινηθεί σε όλους τους χώρους, όπως και έπραξε.

Και έχοντας μεγάλη στήριξη από τον Γιάννου και τον Γκαρσία που είχε το ρόλο του αμυντικού μέσου, ξεδίπλωσε όλες τις πτυχές του ταλέντου του.

Έκοψε, νρτίμπλαρε, πάσαρε, αλλά και σκόραρε και μάλιστα δις. Και προφανώς, αυτή η εμφάνισή του θα αποτελέσει οδηγό για το πώς θα τον αξιοποιήσει ο Μπόλονι στα επόμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και κυρίως στα πλέι οφ.

Ο Λάζαρ, πάντως, δεν θέλησε να τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας και προτίμησε τη Δευτέρα (26/3) να... αποδράσει από τη Θεσσαλονίκη, πηγαίνοντας με την οικογένεια του μία μικρή εκδρομή στην ελληνική επαρχία και έχοντας την ευκαιρία να πάρει μία γεύση από την ελληνική κουζίνα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ