ΠΑΟΚ

Γιάννου: "Δεν γίνεται να καθιερωθείς αμέσως"

Γιάννου: "Δεν γίνεται να καθιερωθείς αμέσως"
Γιάννου INTIME SPORTS

Ο Απόστολος Γιάννου κράτησε χαμηλούς τόνους για την εμφάνιση του κόντρα στην Κέρκυρα και τόνισε πως το καλό ξεκίνημα στους αγώνες είναι το κλειδί για τις επιτυχίες

Αναλυτικά όσα είπε στον "Libero 107.4". Για την ευρεία νίκη επί της Κέρκυρας: "Ήταν ένα παιχνίδι που ήμασταν σοβαροί και θέλαμε τη νίκη. Φάνηκε αυτό, όταν πετυχάινεις 4 γκολ είναι πιο ευχάριστο.

Το ευχαριστιέσαι περισσότερο το ματς. Είχαμε στο νου μας να μπούμε από την αρχή δυνατά και να κερδίσουμε πιο γρήγορα τον αγώνα και νομίζω το κάναμε".

Για τον αν υπήρχε πίεση λόγω των θετικών αποτελεσμάτων των άμεσων αντιπάλων του ΠΑΟΚ: "Οχι δεν συζητήθηκε καθόλου αυτό εμείς κοιτούσαμε την δουλειά μας".

Για την ροή που είχε ο αγώνας: "Εμείς μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, κάναμε ένα πολύ καλό ματς. Οταν σκοράρεις γρήγορα, ανοίγεται ο αντίπαλος και έτσι έγινε πιο εύκολο. Δεν θέλαμε να χάσουμε καθόλου την συγκέντρωση μας στο ξεκίνημα. Και στο δεύτερο ημίχρονο δεν ρίξαμε ρυθμό, είπαμε ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί είτε το σκορ είναι 1-0 είτε 2-0".

Για το γκολ του Γκαρσία: "Είναι σπάνιο, το προσπαθεί ο Πάμπλο και αυτή την φορά του βγήκε".

Για την προσωπική του εμφάνιση: "Είμαι ευχαριστημένος. Έπαιξα σε διαφορετική θέση (σ.σ. σε σχέση με το ματς κόντρα στον ΟΦΗ) έπρεπε να κάνω άλλα πράγματα. Το προσπάθησα και μου βγήκε, έτσι πρέπει να συνεχίσω. Δεν γίνεται από την μία μέρα στην άλλη να καθιερωθείς σε μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ, θέλω να συνεχίσω έτσι".

Για το ότι βρέθηκε το τελευταίο διάστημα αρκετές φορές εκτός αποστολής: "Ο προπονητής είναι αυτός που κρίνει, μπορεί να θέλει να βάλει κάποιους παίκτες που είναι πιο φορμαρισμένοι, δεν μπορώ να ξέρω. Δεν ρώτησα δεν το συζήτησα".

Για την παρουσία του κόσμου: " Νομίζω ότι μπορούμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο, είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας. Βοηθάει πολύ και θέλουμε το γήπεδο γεμάτο. Ελπίζω κάθε Κυριακή να έρχεται και να μας βοηθάει".

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ: "Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε να παίρνουμε νίκες έως τα πλέι οφ γιατί πρέπει να είμαστε φορμαρισμένοι για να μπορούμε να αποδώσουμε και εκείνη την περίοδο. Ο στόχος μας είναι να βγούμε πρώτοι. Θέλουμε να είμαστε σε καλή κατάσταση για αυτό θέλουμε να μπαίνουμε στα παιχνίδια πιο δυνατά και να παίρνουμε τα ματς πιο γρήγορα. Έχουμε καλή ομάδα και καλούς παίκτες".

Για τα άσχημα αποτελέσματα στην Τούμπα: "Είναι θέμα συγκέντρωσης, δεν μπαίνουμε τόσο καλά στους αγώνες. Και αυτό μας έχει στοιχίσει, έξω είναι εκτός έδρας και είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Πολλά παίζουν ρόλο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ