ΙΤΑΛΙΑ

Λάτσιο - Ουντινέζε 1-0 παρ.: Στους 8 του Coppa Italia με μαγική λόμπα από τον Ιμόμπιλε

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Ουντινέζε που έστειλε την Λάτσιο στα προημιτελικά του Coppa Italia | 18 Ιανουαρίου 2022
Ο Τσίρο Ιμόμπιλε πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Ουντινέζε που έστειλε την Λάτσιο στα προημιτελικά του Coppa Italia | 18 Ιανουαρίου 2022 @2022 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Χάρη σε ένα πανέμορφο γκολ σε δημιουργία του Λουίς Αλμπέρτο και εκτέλεση του Τσίρο Ιμόμπιλε στην παράταση, η Λάτσιο έκαμψε με 1-0 την αντίσταση της Ουντινέζε και πήρε το εισιτήριο για τους 8 του Coppa Italia, όπου την περιμένει η Μίλαν.

Την πρόκρισή της στις 8 καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Ιταλίας εξασφάλισε διά πυρός και σιδήρου το βράδυ της Τρίτης (18/1) η Λάτσιο, η οποία υπέταξε με 1-0 την Ουντινέζε και δίνει ραντεβού στις 9 Φεβρουαρίου με την Μίλαν με φόντο τα ημιτελικά του θεσμού.

Ο αγώνας δεν ήταν πολύ θεαματικός, με τις δύο ομάδες να έχουν πάντως εκατέρωθεν ευκαιρίες στο 90λεπτο, που δεν τις αξιοποίησαν, με συνέπεια να οδηγηθεί ο αγώνας του "Ολίμπικο" στην ημίωρη παράταση.

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Λάτσιο με την Ουντινέζε για το Coppa Italia | 18 Ιανουαρίου 2022
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Λάτσιο με την Ουντινέζε για το Coppa Italia | 18 Ιανουαρίου 2022 @2022 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Εκεί μίλησε η κλάση των δύο ποιοτικότερων παικτών της ομάδας του Μαουρίτσιο Σάρι στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου της παράτασης. Ο Λουίς Αλμπέρτο βρήκε με φοβερή "30άρα" μπαλιά τον Ιμόμπιλε και εκείνος έκανε κίνηση προς την περιοχή των φριουλάνι, για να νικήσει με αριστουργηματική λόμπα από το ύψος της μεγάλης περιοχής τον Σιλβέστρι και να γράψει το 1-0 για τους λατσιάλι.

Αυτό ήταν το 21ο γκολ του Ιταλού μπόμπερ σε 25 συμμετοχές του την τρέχουσα σεζόν και 171ο συνολικά σε 244 παιχνίδια του με την ομάδα της αιώνιας πόλης, με τους μοναδικούς παίκτες που έχουν σκοράρει φέτος περισσότερα γκολ από τον Ιμόμπιλε στα πέντε μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα σε όλες τις διοργανώσεις να είναι οι Λεβαντόβσκι (34), Μπενζεμά (24) και Σαλάχ (23).

ΛΑΤΣΙΟ: Ρέινα, Λάτσαρι, Φελίπε, Πάτρικ (115' Βάβρο), Μάρουσιτς (80' Χισάι), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λέιβα (46' Κατάλντι), Αλμπέρτο, Άντερσον (103' Ρομέρο), Μουρίκι (71' Ιμόμπιλε), Τζακάνι (46' Μόρο)

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Σιλβέστρι, Μπεκάο, Πέρες (109' Νούτινκ), Ζένχελαρ, Σόπι, Σάμαρτζιτς, Γιάγιαλο (77' Αρσλάν), Γουάλας (91' Μακενγκό), Ουντότζι, Σαξές (67' Μπέτο), Πουσέτο (109' Νεστορόβσκι)

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΑΤΣΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ