ΛΑΤΣΙΟ

Λάτσιο: Ο Μανδάς αναλαμβάνει δράση μετά τον τραυματισμό του Προβεντέλ

Ο τερματοφύλακας της Λάτσιο, Ιβάν Προβεντέλ, την ώρα του τραυματισμού του στο ματς με την Ουντινέζε | 11 Μαρτίου 2024
Ο τερματοφύλακας της Λάτσιο, Ιβάν Προβεντέλ, την ώρα του τραυματισμού του στο ματς με την Ουντινέζε | 11 Μαρτίου 2024 @2024 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Ο τραυματισμός του Ιβάν Προβεντέλ λίγο πριν από το φινάλε του αγώνα με την Ουντινέζε αναμένετα να τον κρατήσει νοκ-άουτ για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες, με τον Χρήστο Μανδά να είναι έτοιμος να πάρει τη θέση του κάτω από την εστία της Λάτσιο.

Ο αγώνας με την Ουντινέζε στο "Ολίμπικο" για την 28η αγωνιστική της Serie A μόνο ευχάριστα νέα δεν έφερε στον Μαουρίτσιο Σάρι και στους ποδοσφαιριστές του.

Και αυτό γιατί πέρα από την εντός έδρας ήττα τους με 2-1 που τους άφησε 9ους και εκτός ευρωπαϊκών θέσεων, οι λατσιάλι είχαν και μία απώλεια λίγο πριν από το τελευταίο σφύριγμα, με τον Ιβάν Προβεντέλ να τραυματίζεται στον αριστερό αστράγαλο και να αναγκάζεται να γίνει αλλαγή.

Τη θέση του στα τελευταία λεπτά πήρε ο Χρήστος Μανδάς, με τον νεαρό τερματοφύλακα να στέλνει μάλιστα τις ευχές του στον Προβεντέλ μέσω του λογαριασμού της ομάδας στο Instagram, τονίζοντας πως άπαντες είναι μαζί του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Λάτσιο: Ο Μανδάς αναλαμβάνει δράση μετά τον τραυματισμό του Προβεντέλ

Εντέλει, φαίνεται πως ο Προβεντέλ θα είναι τυχερός μέσα στην ατυχία του, με τα πρώτα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα να αναφέρουν πως δεν υπάρχει πρόβλημα σε σύνδεσμο και πως έχει μόνο ένα σοβαρό διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο.

Αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί να μείνει για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες εκτός δράσης, με τον Χρήστο Μανδά, που τον αντικατέστησε στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Ουντινέζε, να ετοιμάζεται να κάτσει κάτω από τα γκολπόστ στο προσεχές ματς πρωταθλήματος στην έδρα της Φροζινόνε (16/03) και ενδεχομένως στο εντός έδρας ντέρμπι με την Γιουβέντους (30/03).

TAGS ΛΑΤΣΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ