ΛΑΤΣΙΟ

Λάτσιο: Αποζημιώνει τους φιλάθλους της που ταξίδεψαν στην Δανία και είδαν την πεντάρα από την Μίντιλαντ

Λάτσιο: Αποζημιώνει τους φιλάθλους της που ταξίδεψαν στην Δανία και είδαν την πεντάρα από την Μίντιλαντ
@2022 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Η Λάτσιο υπέστη αγωνιστικό διασυρμό στην Δανία χάνοντας με 5-1 από την Μίντιλαντ και η διοίκηση των αετών αποφάσισε να "γλυκάνει" τους 225 οπαδούς της που ταξίδεψαν στην Δανία, καταβάλλοντάς τους το ποσό του εισιτηρίου του αγώνα.

Η Λάτσιο ταξίδεψε στην Δανία με ανεβασμένη ψυχολογία μετά από τις δύο διαδοχικές εντός έδρας επιτυχίες απέναντι σε Φέγενορντ (4-2) και Βερόνα (2-0) όμως τα φτερά της τσαλαπατήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (16/9). Σε αυτό συνέβαλε η Μίντιλαντ, με τους Δανούς να είναι ασυγκράτητοι στον αγώνα των δύο ομάδων για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League και όχι απλά να παίρνουν μία άνετη νίκη αλλά να σκορπούν στους πέντε ανέμους τους αντιπάλους τους επικρατώντας με το εμφατικό 5-1.

Το αποτέλεσμα αυτό πλήγωσε την υπερηφάνεια των ανθρώπων της Λάτσιο, ωστόσο μία ημέρα αργότερα η διοίκηση των αετών της Ρώμης προχώρησε σε μία αξιέπαινη κίνηση, ως ένδειξη σεβασμού στο κοινό της. Αυτή είχε να κάνει με την αποζημίωση των τιφόζι που ταξίδεψαν στον ευρωπαϊκό Βορρά για να στηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών του Μαουρίτσιο Σάρι, με τους πρωτευουσιάνους να ανακοινώνουν την Παρασκευή (16/9) πως θα κάνουν εκείνοι τα έξοδα των εισιτηρίων στους 225 οπαδούς τους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

TAGS ΛΑΤΣΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ