ΛΑΤΣΙΟ

Λάτσιο: Ακόμα πιο μεγάλη η τιμωρία σε Λοτίτο για παραβίαση των μέτρων κατά του κορονοϊού

Lazio president Claudio Lotito speaks at Foreign Press Association during a press conference on the Italian Supercup match between Lazio and Juventus, to be played in Riad, Saudi Arabia, on Dec. 22, amid criticism from human rights groups in Rome, Wednesday, Dec. 18, 2019. (AP Photo/Domenico Stinellis)
Lazio president Claudio Lotito speaks at Foreign Press Association during a press conference on the Italian Supercup match between Lazio and Juventus, to be played in Riad, Saudi Arabia, on Dec. 22, amid criticism from human rights groups in Rome, Wednesday, Dec. 18, 2019. (AP Photo/Domenico Stinellis) @ 2019 DOMENICO STINELLIS/ASSOCIATED PRESS

Ο Κλαούντιο Λοτίτο είδε την τιμωρία του για παραβίαση του υγειονομικού πρωτοκόλλου κατά του κορονοϊού από πλευράς Λάτσιο να μεγαλώνει από τους επτά στους 12 μήνες, χάνοντας την υπόθεση έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Άσχημα ήταν τα μαντάτα για τον Κλαούντο Λοτίτο μετά την έφεση που είχε υποβάλλει, αναφορικά με την επτάμηνη απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόφαιρο που του επιβλήθηκε πρόσφατα από ομοσπονδιακό δικαστήριο της Ιταλίας.

Ο πρόεδρος των Ρωμαίων είχε τιμωρηθεί λόγω παραβίασης του υγειονομικού πρωτοκόλλου για τον κορονοϊό στα παιχνίδια με τη Γιουβέντους και την Τορίνο για τη Serie A, τον περασμένο Νοέμβριο, καθώς μεταξύ άλλων είχε κατηγορηθεί πως επέτρεψε σε παίκτες που είχαν βρεθεί θετικοί στον ιό να κάνουν προπόνηση αποκρύπτοντας αποτελέσματα εξετάσεων.

Ο ισχυρός άνδρας της Λάτσιο θέλησε να πέσει η ποινή όμως όχι μόνο δεν τα κατάφερε αλλά έχασε την υπόθεση και σε δεύτερο βαθμό, με αποτέλεσμα η ποινή του να αυξηθεί από τους 7 στους 12 μήνες, την ώρα που το πρόστιμο στο σύλλογο πήγε από 150.000 σε 200.000 ευρώ.

Όσον αφορά στην απαγόρευση ενασχόλησης για έναν χρόνο που είχε επιβληθεί στους δύο γιατρούς Ίβο Πουλτσίνι και Φάμπιο Ρόντια, αυτή παρέμεινε ως είχε, με τον Λοτίτο όμως, με τους 2 μήνες αναστολής που είχε λάβει το 2012 για την "agentopoli", να έχει πλέον πάνω από 12 μήνες αποκλεισμό από κάθε ενασχόληση με το ποδόσφαιρο και να κινδυνεύει πλέον με κατάπτωση όλων των ομοσπονδιακών θέσεων και αδυναμία εκλογής του στο μέλλον.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Λοτίτο αναμένεται να υποβάλλει νέα έφεση, που θα είναι και η τελική, και η οποία θα εκδικαστεί από την Ιταλική Ολυμπιακή Επιτροπή (CONI) μέσα στις προσεχείς εβδομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2019 Domenico Stinellis/Associated Press

TAGS ΛΑΤΣΙΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ