ΛΑΤΣΙΟ

Λάτσιο: Τιμωρήθηκε με επτά μήνες απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο ο Κλαούντιο Λοτίτο

Ο Κλαούντιο Λοτίτο στη συνέντευξη τύπου για το ιταλικό Super Cup
Ο Κλαούντιο Λοτίτο στη συνέντευξη τύπου για το ιταλικό Super Cup DOMENICO STINELLIS / ASSOCIATED PRESS

Στα μαλακά έπεσε η Λάτσιο, καθώς το εθνικό ομοσπονδιακό δικαστήριο της Ιταλίας τιμώρησε με επτά μήνες απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο τον πρόεδρο της ομάδας, Κλάουντιο Λοτίτο για παραβίαση του υγειονομικού πρωτοκόλλου κατά του κορονοϊού.

Η Λάτσιο την γλίτωσε φθηνά, καθώς ο Κλαούντιο Λοτίτο τιμωρήθηκε με απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για επτά μήνες, λόγω παραβίασης του υγειονομικού πρωτοκόλλου για τον κορονοϊό στα παιχνίδια με τη Γιουβέντους και την Τορίνο για τη Serie A, τον περασμένο Νοέμβριο. Για τη συγκεκριμένη παράβαση οι Ρωμαίοι κινδύνευαν ακόμα και με υποβιβασμό στη Serie B.

Για το ίδιο αδίκημα οι γιατροί της ομάδας, Φάμπιο Ρόντια και Ίβο Πουτσίνι τιμωρήθηκαν με απαγόρευση ενασχόλησης για έναν χρόνο, ενώ η ομάδα τιμωρήθηκε με πρόστιμο 150 χιλιάδων ευρώ.

Παρότι οι Ρωμαίοι κινδύνευσαν ακόμα και με υποβιβασμό, ο δικηγόρος της Λάτσιο ανέφερε ότι θα διεκδικήσουν την ελάφρυνση της ποινής, καθώς θεωρούν ότι οι δικαστές εξάντλησαν την αυστηρότητά τους στην ποινή που επέβαλλαν.

Photo Credits: © 2019 Domenico Stinellis / Associated Press

TAGS ΛΑΤΣΙΟ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ