ΔΙΑΓΟΡΑΣ

"'Λασπολόγοι' και κοράκια στη γωνία σας''

"'Λασπολόγοι' και κοράκια στη γωνία σας''
σημα

Η ΠΑΕ Διαγόρας μετά την απαλλαγή της από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση με πολλούς αποδέκτες. Διαβάστε την ανακοίνωση

Ανακοίνωση με πολλούς αποδέκτες εξέδωσε η ΠΑΕ Διαγόρας, μετά την αθώωσή της από την Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση αναφέρει πως οι λασπολόγοι και τα κοράκια που ζητούσαν τον αφανισμό του Διαγόρα, τώρα μπορούν να επιστρέψουν στην γωνία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Διαγόρας: " Ο σκληρός και σχεδόν μοναχικός αγώνας που δώσαμε για τη σωτηρία του Διαγόρα μας, δικαιώθηκε!

Με την απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ αποκαταστάθηκε πλήρως η τάξη και κυρίως ένα όνομα ''βαρύ σαν ιστορία'', όπως είναι αυτό του ''Γηραιού''!

Οι ''λασπολόγοι'' και τα ''κοράκια'' που ζούσαν το τελευταίο διάστημα για τον αφανισμό του Διαγόρα, μπορούν να επιστρέψουν ''στη γωνιά τους.

Η ομάδα μας ''είναι εδώ'', ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές μας είναι κι αυτοί εδώ, δικαιωμένοι και απαλλαγμένοι από κάθε εξωαγωνιστική σκοτούρα για να ''μιλήσουν'' μέσα στο γήπεδο! Αποκλειστικά!

Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ ήταν, είναι και θα 'ναι εδώ, δίπλα τους, στο πλευρό τους, 24 ώρες το 24ωρο για να προασπίσει τη δουλειά τους και να τους κρατήσει μακριά από κάθε λογής κύκλωμα που θα θελήσει να βάλει εμπόδια στο δρόμο τους.

Ό, τι ξέρατε μέχρι χθες να το ξεχάσετε! Σήμερα ξημέρωσε μια ''νέα ημέρα'' για τον Διαγόρα. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά".

TAGS ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ