ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

Λάρισα-Θρασύβουλος 3-0

Λάρισα-Θρασύβουλος 3-0
Βενετίδης INTIME SPORTS

Η Λάρισα δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στο Θρασύβουλο, επικρατώντας με 3-0 στο Αλκαζάρ

Οι συνθέσεις των ομάδων
Λάρισα (Μαρίνος Ουζουνίδης): Κοτσόλης, Κώτσιος, Βενετίδης, Σολάνο (75' Φωτάκης), Κυριάκος (70' Κυριακίδης), Πάρα (87' Ρομπέρ), Σαρμιέντο, Ααράμπ, Ιγκλέσιας, Βέμπερ, Τσίγκας.

Θρασύβουλος (Σάκης Τσιώλης): Κωστάκης, Μίχος, Τσιώλης, Βασιλείου, Σωτήρχος, Λιαπάκης, Ρόκας, Μαυρογενίδης (80' Χλωρός), Μπαριέντος (46' Ουέλινγκτον), Άλβες, Κόζλεϊ (46' Καραμαλίκης).

Διαιτητής: Καλόπουλος (Θεσ/νίκης)

Βοηθοί: Βασιλειάδης (Θεσ/νίκης), Βελούδης (Θεσ/νίκης)

Τέταρτος διαιτητής: Σταυρίδης (Πιερίας)

Κίτρινες κάρτες: Βενετίδης (Λάρισα), Άλβες, Ρόκας (Θρασύβουλος)

Κόκκινες κάρτες: -

Γήπεδο: "Aλκαζάρ"
Με μια ματιά
Η Λάρισα στο πρώτο ημίχρονο ήταν εντυπωσιακή, μετατρέποντας το παιχνίδι σε παράσταση για έναν ρόλο. Βέβαια, είχε απέναντί της μία ομάδα η οποία προφανώς δεν είχε... εγκαταλείψει ακόμα το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, καθώς ο Θρασύβουλος ήταν τουλάχιστον ανέτοιμος για την πρόκληση της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας.

Στο 10ο λεπτό, η άμυνα των φιλοξενούμενων ήταν... αλλού, όταν ο Κυριάκος γύρισε την μπάλα στον Πάρα κι αυτός την "προώθησε" στην κενή εστία για να ανοίξει το σκορ.

Στο 27' ο Μαρσέλο Σαρμιέντο επιχείρησε ένα σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε σε πόδι αμυντικού και κατέληξε στα δίχτυα του Κωστάκη για το 2-0.

Στο 33' ο Νολμπέρτο Σολάνο έβγαλε έξοχα τον Πάρα στην "πλάτη" της άμυνας του Θρασύβουλου και ο Αργεντινός πλάσαρε τον Κωστάκη για να πετύχει το τρίτο γκολ των "βυσσινί".

Η έκβαση του παιχνιδιού είχε κριθεί κι αυτό έδωσε την ευκαιρία στις δύο ομάδες να παίξουν πιο απελευθερωμένα στο δεύτερο ημίχρονο. Είχε κι ο Θρασύβουλος κάποιες ευκαιρίες να πετύχει το πρώτο γκολ της ιστορίας του στη "μεγάλη" κατηγορία, αλλά ο Ουέλινγκτον δεν ήταν εύστοχος στην τελική προσπάθεια. Ο Τσίγκας βρέθηκε δύο φορές σε θέση για γκολ, αλλά τον σταμάτησε ο Κωστάκης κι έτσι το σκορ του ημιχρόνου έμεινε έως το τέλος του ματς.
Συνέντευξη Τύπου
Μαρίνος Ουζουνίδης: " Κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα, με μία πολύ καλή νίκη, όπως εξελίχθηκε το ματς. Είμαι χαρούμενος γιατί σε όλο το διάστημα της προετοιμασίας δουλέψαμε καλά και αξίζαμε την επιτυχία σήμερα. Αυτό δε σημαίνει, πάντως, ότι δεν έχουμε να διορθώσουμε πολλά πράγματα στο παιχνίδι μας. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να έχουμε μία καλή χρονιά. Δεν ήταν εύκολο ματς για μας, ούτε ο Θρασύβουλος είναι εύκολος αντίπαλος. Όποια ομάδα τον υποτιμήσει, θα συναντήσει μεγάλα προβλήματα".

Σάκης Τσιώλης: " Δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημα, αν και δεν έχω παράπονα από τα παιδιά. Οι παίκτες μου είχαν αγωνιστική πειθαρχεία και μαχητικότητα, αλλά μέχρι να μπούμε στο κλίμα του αγώνα δεχθήκαμε δύο γκολ και βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο. Στην επανάληψη, προσπαθήσαμε με μεγάλη δύναμη να βάλουμε ένα γκολ και να μπούμε στο ματς, αλλά δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε, πήραμε το μάθημά μας. Μας περιμένει δύσκολο πρωτάθλημα και πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο".
Όλα τα λεφτά...
Η Λάρισα απέδωσε σπουδαίο ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο και έφτασε δίκαια στην πρώτη νίκη της φέτος στη Super League. Πρωταγωνιστής για τους "βυσσινί" ο Αργεντινός επιθετικός, Φακούντο Πάρα, ο οποίος πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση, σημειώνοντας δύο τέρματα.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Ο Θρασύβουλος θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να παραμείνει στα "μεγάλα σαλόνια". Η εικόνα του στο Αλκαζάρ ήταν απογοητευτική. Εν μέρει, πάντως, υπάρχει δικαιολογία, καθώς επρόκειτο για το πρώτο παιχνίδι του συλλόγου της Φυλής στην Α' Εθνική και το άγχος ήταν δεδομένο για τους νεοφώτιστους, ειδικά στο πρώτο μέρος.
To Live του αγώνα...
Συνθέσεις ομάδων
Λάρισα (Μαρίνος Ουζουνίδης): Κοτσόλης, Κώτσιος, Βενετίδης, Σολάνο, Κυριάκος, Πάρα, Σαρμιέντο, Ααράμπ, Ιγκλέσιας, Βέμπερ, Τσίγκας Θρασύβουλος (Σάκης Τσιώλης):Κωστάκης, Μίχος, Τσιώλης, Βασιλείου, Σωτήρχος, Λιαπάκης, Ρόκας, Μαυρογενίδης, Μπαριέντος, Άλβες, Κόζλεϊ
Στοιχεία Αγώνα
Διαιτητής: Δ. Καλόπουλος (Θεσ/νικης)

Γήπεδο: "Αλκαζάρ"

1' Έναρξη αγώνα
5' Σχόλιο
Η Λάρισα είναι αυτή που πιέζει στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, χωρίς να έχει απειλήσει μέχρι στιγμής τον Κωστάκη.
6' Ευκαιρία Λάρισα Σολάνο
Ο Σολάνο εκτελεί φάουλ από δεξιά, ο Κωστάκης διώχνει και η άμυνά του καθαρίζει τη φάση.
8' Ευκαιρία Λάρισα
Μακρινή μπαλιά προς τον Σολάνο, ο Περουβιανός ξεπερνά και τον Κωστάκη και κάνει το γύρισμα, όμως ο Πάρα πριν σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα κάνει φάουλ.
10' Γκολ Λάρισα Πάρα
Ο Βέμπερ βρίσκει με μακρινή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας τον Κυριάκο, εκείνος με παράλληλη μπαλιά περνάει στον Πάρα, ο οποίος σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα!
15' Σχόλιο
Ο ρυθμός του παιχνιδιού έχει πέσει κάπως, μετά το γκολ της Λάρισας.
19' Σουτ Θρασύβουλος Μίχος
Μακρινό σουτ του Μίχου, η μπάλα όμως αρκετά μέτρα άουτ.
25' Κίτρινη κάρτα Λάρισα Άλβες
27' Γκολ Λάρισα Σαρμιέντο
Ο Αργεντίνος ελίσσεται έξω από την περιοχή και σουτάρει χαμηλά, η μπάλα χτυπά στο πόδι του Βασιλείου ξεγελά τον Κωστάκη, για να καταλήξει στα δίχτυα για το 2-0!
28' Κίτρινη κάρτα Λάρισα Βενετίδης
33' Γκολ Λάρισα Πάρα
Ο Σολάνο με όμορφη κάθετη βρίσκει τον Πάρα, εκείνος προλαβαίνει την έξοδο του Κωστάκη και τσιμπάει την μπάλα για το 3-0!
36' Κεφαλιά Λάρισα Βέμπερ
Στην αντεπίθεση η Λάρισα, ο Πάρα σεντράρει από αριστερά, ο Βέμπερ με χλιαρή κεφαλιά στέλνει την μπάλα στην αγκαλιά του Κωστάκη.
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Αλλαγή παίκτη Θρασύβουλος
Ο Ουέλινγκτον πήρε τη θέση του Μπαριέντος
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
46' Αλλαγή παίκτη Θρασύβουλος
Ο Καραμαλίκης παίρνει τη θέση του Κόζλεϊ
52' Κίτρινη κάρτα Λάρισα Ρόκας
54' Φάουλ Θρασύβουλος Ουέλινγκτον
Ωραία εκτέλεση φάουλ του Βραζιλιάνου ο Κοτσόλης με εξαιρετική επέμβαση σε κόρνερ.
61' Κεφαλιά Λάρισα Τσίγκας
Ο Σαρμιέντο σεντράρει από αριστερά ο Τσίγκας πιάνει την κεφαλιά και ο Κωστάκης διώχνει σε κόρνερ.
67' Κεφαλιά Λάρισα Τσίγκας
Ο Βενετίδης σεντράρει, ο Τσίγκας παίρνει την κεφαλιά όμως η μπάλα καταλήγει άουτ.
69' Αλλαγή παίκτη Λάρισα
Ο Κυριακίδης παίρνει τη θέση του Κυριάκου
75' Αλλαγή παίκτη Λάρισα
Ο Φωτάκης παίρνει τη θέση του Σολάνο
80' Αλλαγή παίκτη Θρασύβουλος
Ο Μαυρογενίδης δίνει τη θέση του στον Χλωρό.
87' Αλλαγή παίκτη Λάρισα
Ο Ρομπέρ στη θέση του Πάρα
93' Λήξη αγώνα
























TAGS ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ