ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λαπόρτα στην παρουσίαση Μπαρχουάν: "Κάποια στιγμή ο Τσάβι θα προπονήσει την Μπαρτσελόνα"

Ο Τζοάν Λαπόρτα στη συνέντευξη Τύπου για την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα
Ο Τζοάν Λαπόρτα στη συνέντευξη Τύπου για την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα 2021 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Ο Τζουάν Λαπόρτα κατά την παρουσίαση του υπηρεσιακού τεχνικού της Μπαρτσελόνα, Σέρζι Μπαρχουάν, τόνισε ότι ο Τσάβι κάποια στιγμή θα προπονήσει την ομάδα, ενώ ανέλαβε την ευθύνη για το γεγονός ότι έμεινε τόσο καιρό στην ομάδα ο Κούμαν.

Ο Τζουάν Λαπόρτα σε δηλώσεις του κατά την παρουσίαση του Σέρζι Μπαρχουάν, αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Ρόναλντ Κούμαν από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, η οποία καθυστέρησε εξαιτίας του, ενώ αναφέρθηκε και στον Τσάβι, ο οποίος όπως δήλωσε μια μέρα θα γίνει προπονητής των μπλαουγκράνα.

Συγκεκριμένα ο Τζουάν Λαπόρτα ανέφερε: "Μίλησα με τον Τσάβι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας. Η επικοινωνία μεταξύ μας δεν έχει διακοπεί. Αλλά του είπα ότι θα προσπαθούσα να κάνω τον Κούμαν να εκπληρώσει το συμβόλαιό του. Έπρεπε να φύγει νωρίτερα ο Κούμαν".

Παρά το γεγονός ότι όλα δείχνουν ότι θα επιλεγεί ο Τσάβι, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα διαβεβαίωσε επίσης ότι οι Egarense δεν είναι η μόνη επιλογή στο τραπέζι, αφού "η Μπάρτσα έχει πάντα επιλογές".

Τέλος, ο Λαπόρτα δήλωσε: "Μια μέρα ο Τσάβι Ερνάντες θα προπονήσει την Μπάρτσα. Εμπιστεύομαι τους ανθρώπους γύρω μου και ακολουθούν την εξέλιξη του Τσάβι".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ