ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Κόπηκε ο Ζε, κοιτάζει άλλους εξτρέμ

Ο Λαμκέλ Ζε της Αντβέρπ
Ο Λαμκέλ Ζε της Αντβέρπ PRINTSCREEN

Ο Λαμκέλ Ζε κόπηκε με άνωθεν εντολή από τον Παναθηναϊκό μετά τις τελευταίες περιπέτειες του Καμερουνέζου με τον Πιέρ Ντρεοσί να κοιτάζει άλλες περιπτώσεις εξτρέμ για την ενίσχυση.

Στην αρχή πίεζε με κάθε τρόπο για να πείσει την Αντβέρπ να τον αφήσει να πάει στον Παναθηναϊκό. Με όχημα τα social media ανέβασε φωτογραφίες με κατάμεστη Λεωφόρο και συνθήματα του τριφυλλιού. Έπειτα έκανε το ακραίο και πήγε στο γήπεδο της Αμβέρσας με φανέλα της Άντερλεχτ, απειλώντας μάλιστα να κάνει το ίδιο φορώντας εμφάνιση της Μπέερσοτ.

Στο τέλος τα... γύρισε. Σε video που ανέβασε την Τρίτη (5/1) στην επίσημη σελίδα της βελγικής ομάδας απολογήθηκε, υποστήριξε ότι έχει πολλά στο μυαλό του και τόνισε ότι παραμένει στη διάθεση της ομάδας.

"Θέλω να εξηγήσω κάποια πράγματα για όσα έγιναν. Απολογούμαι τόσο στο κλαμπ όσο και στους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι είναι φανταστικοί και πάντα ήταν στο πλευρό μου. Αντέδρασα έτσι, επειδή έχω πολλά στο μυαλό μου, όπως μία μεταγραφή . Δεν είναι εύκολο για μένα. Παραμένω στη διάθεση του κλαμπ. Αν ο νέος προπονητής με θέλει, θα είμαι εκεί. Ελπίζω να συναντηθούμε σύντομα στο γήπεδο", τόνισε ο 24χρονος Καμερουνέζος.

Η λογική πρυτάνευσε στον Παναθηναϊκό και η περίπτωση του Αφρικανού δεν προχωράει. Με άνωθεν εντολή κόπηκε ο Λαμκέλ Ζε και ο Πιέρ Ντρεοσί κοιτάζει πλέον άλλους εξτρέμ για την ενίσχυση του τριφυλλιού.

Η αλήθεια είναι ότι οι πράσινοι (και δη η ιδιοκτησία τους) επηρεάστηκαν αρκετά από τις... παλινωδίες του Ζε τις τελευταίες δύο εβδομάδες και δεν ήθελαν να πάρουν ένα τέτοιο ρίσκο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ