ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Λαμκέλ Ζε ανέβασε βίντεο με κατάμεστη Λεωφόρο

Ο Λαμκέλ Ζε της Αντβέρπ
Ο Λαμκέλ Ζε της Αντβέρπ PRINTSCREEN

Ο μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού, Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε, ανέβασε βίντεο από κατάμεστη Λεωφόρο από παλαιότερο ματς του τριφυλλιού δείχνοντας την ξεκάθαρη επιθυμία του να φορέσει τα πράσινα.

Οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με την Αντβέρπ για τον Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε βρίσκονται στην τελική τους ευθεία και ο 24χρονος Καμερουνέζος στέλνει μήνυμα από τους επίσημους λογαριασμούς του στα social media εκφράζοντας την επιθυμία του να έρθει στην Ελλάδα για το τριφύλλι.

Συγκεκριμένα ανέβασε διάφορα videos από κατάμεστη Λεωφόρο σε παλαιότερο ματς του Παναθηναϊκού και συνόδευσε την ανάρτησή του από το emoji που υποδηλώνει φωτιά.

Η ανάρτηση του Λαμκέλ Ζε στο Instagram
Η ανάρτηση του Λαμκέλ Ζε στο Instagram

Ο Λαμκέλ Ζε είναι μια κίνηση που αποτελεί 100% επιλογή του Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος θεωρεί πως ο Αφρικανός μπορεί να προσφέρει χαρακτηριστικά που λείπουν αυτή τη στιγμή απ’ την επίθεση του Παναθηναϊκού.

Στην όλη κουβέντα θα συμπεριληφθεί και οψιόν αγοράς, με τον Πιέρ Ντρεοσί να προσπαθεί να "ρίξει" τις αξιώσεις των Βέλγων σε ένα ποσό που θα είναι "συμβατό" με τις οικονομικές δυνατότητες του κλαμπ (κάτω από το 1 εκατ. ευρώ) και δεν θα φτάνει τα 3 και 4 εκατ. ευρώ που ζητούσαν για τον Ζε, οι άνθρωποι της βελγικής ομάδας.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του για το εξάμηνο που απομένει, έως το φινάλε της σεζόν, ήτοι περίπου 200.000-250.000 ευρώ απ’ τις 300.000 ευρώ που έχει λαμβάνειν ο παίκτης ως το καλοκαίρι (συνολικά αμείβεται 600.000 ευρώ το χρόνο), ενώ είναι πιθανό να συζητηθεί από τώρα το ύψος του συμβολαίου του με τους "πράσινους", εάν ο Παναθηναϊκός πειστεί κι ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ