ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναικός: Ο Λαμκέλ Ζε απειλεί να πάει στο γήπεδο της Αντβέρπ με φανέλα της τοπικής αντιπάλου

Ο Λαμκέλ Ζε με τη φανέλα της Αντβέρπ
Ο Λαμκέλ Ζε με τη φανέλα της Αντβέρπ

Ο Λαμκέλ Ζε δεν μετανιώνει που πήγε στο γήπεδο της Αντβέρπ με τη φανέλα της Άντερλεχτ - ως μοχλό πίεσης για να μετακινηθεί στον Παναθηναϊκό - και από το Instagram υπόσχεται ότι την Τρίτη (5/1) θα πάει με φανέλα της τοπικής αντιπάλου, Μπέερσοτ.

Ο Λαμκέλ Ζε δεν σταματά να πιέζει την Αντβέρπ προκειμένου να τον αφήσει να μετακινηθεί στον Παναθηναϊκό, καθώς τη Δευτέρα (4/1) εμφανίστηκε έξω από το γήπεδό της με φανέλα της Άντερλεχτ.

Ο 24χρονος Καμερουνέζος όχι μόνο δεν μετάνιωσε, αλλά έδωσε και συνέχεια στη δραστηριότητά του, την αντιλαμβάνεται ως μοχλό πίεσης. Υποσχέθηκε ότι την Τρίτη (5/1) θα πάει στο γήπεδο της Αμβέρσας με φανέλα της μεγάλης τοπικής αντιπάλου της Αντβέρπ, Μπέερσοτ!

"Αύριο θα είμαι με φανέλα της Μπέερσοτ", ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη φωτογραφία που ανέβασε (φορώντας τη φανέλα της... Άντερλεχτ) στα social media ο Αφρικανός.

"Θέλω να πάω στην Ελλάδα είναι απλό. Έχω δώσει την συγκατάθεσή μου. Κανένας δεν θα παίξει με την καριέρα μου" έγραψε, επίσης, νωρίτερα σε άλλη δημοσίευσή του.

Η δημοσίευση του Λαμκέλ Ζε
Η δημοσίευση του Λαμκέλ Ζε LAMKEL ZE
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ