ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λαμκέλ Ζε για Παναθηναϊκό: "Θέλω να πάω στην Ελλάδα, κανείς δεν θα παίξει με την καριέρα μου"

Ο Λαμκέλ Ζε της Αντβέρπ
Ο Λαμκέλ Ζε της Αντβέρπ PRINTSCREEN

Ο Λαμκέλ Ζε με ακόμη ένα "χτύπημά" του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τόνισε ότι θέλει να μετακινηθεί στον Παναθηναϊκό, ενώ υποστήριξε πως κανείς δεν θα παίξει με την καριέρα του.

Ο Λαμκέλ Ζε αποτελεί στόχο του Παναθηναϊκού. Ο Καμερουνέζος εξτρέμ πιέζει την ομάδα του, την Αντβέρπ, για την πραγματοποίηση του δανεισμού του, με τους Βέλγους να κολλούν στο θέμα της οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι του 2021.

Ωστόσο, ο Λαμκέλ Ζε με κάθε δυνατό τρόπο θέλει να δείξει την επιθυμία του να πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Έτσι, τη Δευτέρα (4/1) εμφανίστηκε έξω από το γήπεδο της Αντβέρπ με φανέλα της Άντερλεχτ.

Μάλιστα, ανάρτησε τη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με μήνυμα ότι θέλει να φύγει για την Ελλάδα και κανένας δεν μπορεί να παίζει με την καριέρα του.

"Θέλω να πάω στην Ελλάδα είναι απλό. Έχω δώσει την συγκατάθεσή μου. Κανένας δεν θα παίξει με την καριέρα μου" έγραψε συγκεκριμένα ο Λαμκέλ Ζε.

Την παραμονή Πρωτοχρονιάς είχε δηλώσει ξανά σε βελγικό Μέσο ότι θέλει να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, υπογραμμίζοντας πως δεν τον "δένει" πλέον τίποτα με την Αντβέρπ.

Το μήνυμα του Λαμκέλ Ζε για τον Παναθηναϊκό
Το μήνυμα του Λαμκέλ Ζε για τον Παναθηναϊκό INSTAGRAM
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ