ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο όρος αγκάθι της Αντβέρπ για τον Ζε

Ο Λαμκέλ Ζε με τη φανέλα της Αντβέρπ
Ο Λαμκέλ Ζε με τη φανέλα της Αντβέρπ

Οι σύνθετοι όροι της βελγικής ομάδας για τον δανεισμό του Λαμκέλ Ζε στον Παναθηναϊκό και η υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2021, εφόσον πιάσει συγκεκριμένο αριθμό αγώνων, που δεν δέχεται το "τριφύλλι".

Εδώ και περίπου τρία 24ωρα η υπόθεση του δανεισμού του Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε, από την Αντβέρπ προς τον Παναθηναϊκό, δείχνει να έχει "κολλήσει" για τα καλά. Και ο λόγος δεν είναι άλλος απ’ το οικονομικό, αλλά πολύ περισσότερο απ’ τους "δύσκολους", όσο και σύνθετους όρους που βάζουν οι άνθρωποι της βελγικής ομάδας στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης, σε ότι έχει να κάνει την οψιόν αγοράς του 24χρονου εξτρέμ απ’ το "τριφύλλι" το καλοκαίρι του 2021.

Προκειμένου να έχουν το μέγιστο δυνατό όφελος από έναν παίκτη που δεν υπολογίζουν, αλλά βλέπουν ότι απασχολεί πάρα πολύ το "τριφύλλι", λόγω της σφοδρής επιθυμίας του Λάζλο Μπόλονι να συνεργαστεί εκ νέου με τον Καμερουνέζο

Τη στιγμή που (και) στο οικονομικό ύψος της οψιόν αγοράς υπάρχει ακόμη σημαντική απόσταση για να καλυφθεί, η Αντβέρπ ζητάει (εκτός όλων των άλλων) "ενοίκιο" για τον εξάμηνο δανεισμό του 24χρονου εξτρέμ, αλλά και "υποχρεωτική" ενεργοποίηση της οψιόν τον Ιούνιο, εάν ο Ζε φτάσει σε έναν μικρό αριθμό επίσημων αγώνων με τον Παναθηναϊκό.

Οι συγκεκριμένοι όροι που θέτουν οι Βέλγοι, δεν έχουν γίνει βεβαίως αποδεκτοί από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και γι’ αυτό ο Πιέρ Ντρεοσί έχει ήδη στραφεί και σε άλλες περιπτώσεις εξτρέμ απ’ την αγορά του εξωτερικού (Γαλλία και Βέλγιο κυρίως).

Την ίδια ώρα, ωστόσο, ο Γάλλος general manager του Παναθηναϊκού κρατάει ανοικτό και το... δίαυλο επικοινωνίας με το βελγικό κλαμπ, προσπαθώντας με συνεχόμενες αντιπροτάσεις να τροποποιήσει τα δεδομένα, να "ρίξει" τις αξιώσεις της Αντβέρπ σε όρια που μπορεί να προσεγγίσει το "τριφύλλι" για να υπάρξει συμφωνία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ