ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Με επετειακή εμφάνιση κόντρα στον ΟΦΗ για τα 200 χρόνια της Επανάστασης

Η εμφάνιση της Λαμίας για τα 200 χρόνια της ελληνικής Επανάστασης που θα φορέσει στον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ
Η εμφάνιση της Λαμίας για τα 200 χρόνια της ελληνικής Επανάστασης LAMIA FC

Η Λαμία στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ (8/5, 19:30) για τα playouts της Super League Interwetten θα αγωνιστεί με επετειακή εμφάνιση για τη συμπλήρωση των 200 χρόνων της ελληνικής Επανάστασης.

Η Λαμία το Σάββατο (8/5, 19:30, Novasports 3HD, SPORT 24) υποδέχεται τον ΟΦΗ για την 6η αγωνιστική των playouts. Η ομάδα της Φθιώτιδας στην αναμέτρηση κόντρα στους Κρητικούς θα αγωνιστεί με επετειακή εμφάνιση με αφορμή τη συμπλήρωση από τα 200 χρόνια της ελληνικής Επανάστασης.

Η φανέλα θα είναι χρώματος λευκού θα υπάρχει τυπωμένο το "200 χρόνια Ελληνική Ανεξαρτησία" με φόντο την ελληνική σημαία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαμίας:

"Με αφορμή την συμπλήρωση των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, η ΠΑΕ Λαμία θέλοντας να τιμήσει τους ήρωες του 1821 που θυσιάστηκαν για την πατρίδα τους, σε μια συμβολική κίνηση στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, θα αγωνιστεί φορώντας την επετειακή λευκή φανέλα.

Με αυτόν τον τρόπο αποτίει φόρο τιμής σε όλους εκείνους τους ανθρώπους που σήκωσαν περήφανα το λάβαρο της ελευθερίας και έδωσαν το αίμα τους για την πατρίδα τους, ώστε πάντα να αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για όλους, γιατί όποιος ξεχνά το παρελθόν του είναι καταδικασμένος να το ξαναζήσει!

Η φανέλα που θα φορεθεί είναι η λευκή με τυπωμένο το “200 χρόνια Ελληνική Ανεξαρτησία” με φόντο τα χρώματα της Ελληνικής σημαίας".

Photo credits: Lamia FC

TAGS ΛΑΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ