ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Ελλάδος Novibet: Θετική η Αγγλία για τελικό στο Λονδίνο, βγαίνει από το κάδρο το Πανθεσσαλικό

Το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet
Το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet EUROKINISSI SPORTS

Θετική η αγγλική Ομοσπονδία για τελικό Κυπέλλου στο Λονδίνο και ζητάει περισσότερες λεπτομέρειες, αναμονή για απάντηση από Γερμανία. Απομακρύνεται η λύση του Πανθεσσαλικού.

Η ΕΠΟ θέλει να διοργανώσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet στο εξωτερικό. Το έχει διατυπώσει σε όλους τους τόνους ο Τάκης Μπαλτάκος και ήδη η Ομοσπονδία έχει αποστείλει επιστολές προς Αγγλία και Γερμανία για να μάθει τις προθέσεις τους και αν υπάρχει περίπτωση να φιλοξενήσουν τον αγώνα που θα κρίνει το δεύτερο τη τάξει τρόπαιο της χώρας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η αγγλική Ομοσπονδία απάντησε στην ΕΠΟ και εμφανίζεται θετική, λέγοντας πως υπάρχει μεγάλη διαθεσιμότητα στο Λονδίνο, καθώς υπάρχουν 19 γήπεδα που θα μπορούσε να γίνει ο τελικός Κυπέλλου τον Μάιο. Απλά ζητάει περισσότερες λεπτομέρειες για να γνωρίζει τι ακριβώς θέλει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και πώς θα μπορούσαν να συνεργαστούν μεταξύ τους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Από 'κει και πέρα, η ΕΠΟ περιμένει απάντηση και από τη Γερμανία, όπου υπάρχει επίσης μεγάλη ελληνική παροικία. Όσο για την περίπτωση διεξαγωγής του τελικού στο Πανθεσσαλικό, φαίνεται πως απομακρύνεται ως επιλογή, προφανώς γιατί υπάρχει φόβος για επεισόδια όπως αυτά που είχαν συμβεί το 2017 μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ και δεν θα ήθελαν στην ΕΠΟ να συμβεί και φέτος κάτι ανάλογο. Στόχος είναι να αποφύγουν τον Βόλο με κάθε τρόπο.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΛΑΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ