ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Το 16ο εισιτήριο αναζητά κάτοχο ανάμεσα σε Κηφισιά ή Απόλλων Σμύρνης

Φάση από την αναμέτρηση Απόλλων Σμύρνης - Βόλος | 19 Σεπτεμβρίου 2021
Φάση από την αναμέτρηση Απόλλων Σμύρνης - Βόλος | 19 Σεπτεμβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Με την αναμέτρηση Κηφισιά - Απόλλων Σμύρνης στις 15:00 ολοκληρώνεται η 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας συμπληρώνονται οι δεκαέξι ομάδες. Τη Δευτέρα (8/11) πιθανότατα η κλήρωση της 6ης φάσης.

Με την αναμέτρηση Κηφισιά - Απόλλων Σμύρνης (15:00, COSMOTE TV 7 και LIVE στο SPORT24) ολοκληρώνεται η 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και βρίσκει κάτοχο το 16ο και τελευταίο εισιτήριο της 6ης φάσης.

Η ομάδα της Super League 2 θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα στο γήπεδο της Καισαριανής με τις δύο ομάδες να επιθυμούν να βρίσκονται στην επόμενη φάση του θεσμού και να κάνουν ένα βήμα παραπάνω.

Στη φάση των 16 βρίσκονται ήδη οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρης, Παναθηναϊκός, Ιωνικός, Βόλος, Άγιος Νικόλαος, Παναιτωλικός, Λαμία, Λεβαδειακός, ΑΕΛ, Αναγέννηση Καρδίτσας, ΟΦΗ, Νίκη Βόλου ενώ θυμίζουμε πως από τη φάση των 16 οι αγώνες είναι διπλοί.

Όσο για την κλήρωση, αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κάτι από την ΕΠΟ, το πιθανότερο είναι πως θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 5ης φάσης

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΙΩΝΙΚΟΣ ΒΟΛΟΣ ΛΑΜΙΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΕΛ ΟΦΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΡΗΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ