ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο Αντσελότι τον θέλει στη Ρεάλ και φέρνει νέους μπελάδες στον Πέρεθ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Φλορεντίνο Πέρεθ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Φλορεντίνο Πέρεθ 2019 PAUL WHITE / AP PHOTO

Ο Κάρλο Αντσελότι θέλει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει ρίξει όλο το βάρος του στην περίπτωση του Εμπαπέ. Τα δεδομένα για το μέλλον του Πορτογάλου.

Όλοι έχουν βαλθεί αυτό το καλοκαίρι να δημιουργήσουν μπελάδες στον Φλορεντίνο Πέρεθ. Εκεί που κάνει ότι μπορεί για να αποκτήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ για να ηρεμήσει λίγο από τις αντιδράσεις που υπάρχουν έρχεται ο Κάρλο Αντσελότι να του βάλει νέες φωτιές.

Ο Ιταλός κόουτς φέρεται να έχει εκφράσει στην πλευρά του Κριστιάνο Ρονάλντο το ενδιαφέρον του για την επιστροφή του Πορτογάλου στη Μαδρίτη. Ο κόουτς της Ρεάλ μάλιστα φέρεται να έχει αναλάβει να πείσει τον Πέρεθ και να ρίξει ξανά γέφυρες ανάμεσα στις δύο πλευρές.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Υπενθυμίζουμε ότι οι σχέσεις του Ρονάλντο με τον Πέρεθ μόνο οι καλύτερες δυνατές δεν είναι, ενώ μην ξεχνάμε πως ανάμεσα στους παίκτες που είχε στολίσει στα ηχητικά του ο πρόεδρος της Ρεάλ ήταν και ο Πορτογάλος σούπερ σταρ.

Το μετέωρο μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο

Ανεξάρτητα από το πώς θα πάνε οι προσπάθειες του Αντσελότι είναι δεδομένο πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να φύγει από τη Γιουβέντους και ψάχνει τρόπο για να το κάνει.

Φυσικά, η ιταλική ομάδα δεν θα έλεγε όχι αφού θα ξεφορτωθεί ένα τεράστιο συμβόλαιο και εάν πάρει έστω και ένα ποσό θα μπορεί να κάνει τις κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι.

Κάπου εδώ αρχίζει η σεναριολογία για τον CR7. Πέρα από την Ρεάλ Μαδρίτης σε αυτήν εμπλέκονται η Μάντσεστερ Σίτι και η Παρί Σεν Ζερμέν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μάλιστα, η τελευταία φήμη αφορά το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ. Εάν εκείνος πάει από τώρα στη Μαδρίτη δεν αποκλείεται ο αντικαταστάτης του να είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο σύμφωνα με τα σενάρια που υπάρχουν.

Το μόνο σίγουρο είναι πως μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο θα εμπλακεί σε πολλά σενάρια.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ