ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

AS: "Η Παρί ονειρεύεται τριπλέτα με Νεϊμάρ, Μέσι και Ρονάλντο"

Ο Μέσι με τον Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Γιουβέντους για το Champions League
Ο Μέσι με τον Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Γιουβέντους για το Champions League © 2020 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοδοξεί να αποκτήσει μία ονειρική τριπλέτα στην επίθεση, που όμοιά της δεν έχει υπάρξει στο ποδόσφαιρο, με τους Νεϊμάρ, Μέσι και Ρονάλντο να την αποτελούν, σύμφωνα με την "AS", σε περίπτωση που ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν ανανεώσει.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει πάρει φόρα και δύσκολα θα της βάλει κάποιος φρένο. Η απόκτηση του Λιονέλ Μέσι φαίνεται πως άνοιξε την "όρεξη" στους Παριζιάνους, οι οποίοι κάνουν όνειρα για μία ονειρική τριπλέτα επίθεσης, που όμοιά της ο κόσμος του ποδοσφαίρου δεν έχει ξαναζήσει.

Για την ακρίβεια, σε σημερινό (12/8) της δημοσίευμα η ισπανική "AS" κάνει λόγο για ένα πρότζεκτ της Παρί, το οποίο αποβλέπει στο να κάνει την ομάδα του Παρισιού την πιο δυνατή επιθετικά.

Αν και σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η ανανέωση του Κιλιάν Εμπαπέ, με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί, να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να πείσει τον Γάλλο σταρ να παραμείνει στο "Παρκ Ντε Πρενς", ο γαλλικός σύλλογος δουλεύει ήδη το plan B στην περίπτωση που δεν καταφέρει να πείσει τον 21χρονο.

Το εναλλακτικό σχέδιο των Παριζιάνων περιλαμβάνει μία πρόταση που θα προκαλέσει "σεισμό" στον ποδοσφαιρικό κόσμο κι αυτή αφορά την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Όπως αναφέρει συγκεκριμένα, το σχετικό δημοσίευμα, ο ισχυρός άνδρας από το Κατάρ θα ποντάρει τα πάντα στον Πορτογάλο, χτίζοντας μαζί με τους Μέσι και Νεϊμάρ μια παραμυθένια τριπλέτα.

Το πρωτοσέλιδο της AS (12/8/21)
Το πρωτοσέλιδο της AS (12/8/21) AS.COM


TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ