ΚΑΒΑΛΑ

Κουνάει μαντίλι ο Ντε Μος

Κουνάει μαντίλι ο Ντε Μος
Ντε Μος

Ο έντονος προβληματισμός για την εικόνα της ομάδας ίσως φέρει πρόωρο διαζύγιο μεταξύ διοίκησης - Ντε Μος

Μεγάλη Εβδομάδα μπορεί να είναι για την χριστιανοσύνη, όμως όπως όλα δείχνουν το ίδιο... μεγάλη θα είναι όσο αφορά το μέλλον του Άαντ Ντε Μος στον πάγκο της Καβάλας.
Η υπομονή των ανθρώπων του συλλόγου έχει εξαντληθεί, αφού μέσα σε ένα μήνα είδαν όλους τους στόχους που είχε η ομάδα να χάνονται, με τρόπο που σίγουρα τους έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα.

Τι πληρώνει ο Ολλανδός

Αν πριν ένα περίπου μήνα λέγαμε ότι ο Ντε Μος είναι ανεπιθύμητος στην Καβάλα, τότε μάλλον δεν θα συμβαδίζαμε με την πραγματικότητα, αφού τόσο ο Τύπος όσο και οι άνθρωποι της διοίκησης έπιναν νερό στο όνομα του Ολλανδού.

Βέβαια τα πρώτα μικρά μαύρα σύννεφα είχαν αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους, καθώς μπορεί οι αλλαγές στα πρώτα λεπτά να ήταν πρωτοποριακές, όμως οι παίκτες που έβγαιναν από τον αγωνιστικό χώρο, άρχισαν να νιώθουν άσχημα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φτάσουμε στο σήμερα, όπου τα αποτελέσματα δεν "πάνε" την ομάδα και με δεδομένη την κακή σχέση του Ντε Μος με τους παίκτες, έχει δημιουργηθεί ένα τεταμένο κλίμα στα αποδυτήρια.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα στο ματς με τον Εργοτέλη, όταν κατά την έξοδο του από τον αγωνιστικό χώρο, ο Ορούμα δεν κοίταξε καν τον 62χρονο τεχνικό που στη συνέντευξη Τύπου δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο περιστατικό.

Τι μέλλει γενέσθαι;

Το γεγονός πως υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα και το ότι η ομάδα είναι αδιάφορη βαθμολογικά, έχει βάλει σε σκέψεις τους ανθρώπους της ομάδας, που ήδη είναι σε αναζήτηση τεχνικού για τη νέα σεζόν.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να γίνει η έκπληξη και να δούμε να λύνεται το συμβόλαιο του Ντε Μος, μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα.
















TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ