ΑΕΚ

Κούγιας στο Sport24.gr: "Συμφωνήσαμε στις 100.000"

Κούγιας στο Sport24.gr: "Συμφωνήσαμε στις 100.000"
Κούγιας INTIME SPORTS

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναχαϊκής με δηλώσεις του στο Sport24.gr επιβεβαίωσε την πληροφορία που διέρρευσε από τα Σπάτα για συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για την απόκτηση του Φουρτάδο. Συμφωνία ανάμεσα σε παίκτη και ΑΕΚ!

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο José Emílio Robalo Furtado από την Τρίτη (7/8) θα είναι παίκτης της ΑΕΚ. Όπως σας ενημέρωσε ο Βαγγέλης Αρναούτογλου από το Τσέστερ, η ΑΕΚ με την Παναχαϊκή, δώσανε τα χέρια για τον Πορτογάλο επιθετικό.

Το ρεπορτάζ του Sport24.gr επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος με αποκλειστικές δηλώσεις αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες τις συμφωνίας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

"Συμφωνήσαμε στις 100.000 ευρώ"

Μετά την είδηση για συμφωνία της ΑΕΚ με την Παναχαϊκή, το Sport24.gr επικοινώνησε με τον Αλέξη Κούγια ο οποίος επιβεβαίωσε τις πληροφορίες από τα Σπάτα και αποκάλυψε τους τελικούς όρους.

"Ναι είναι αλήθεια, συμφωνήσαμε με την ΠΑΕ ΑΕΚ για την μεταγραφή του Φουρτάδο. Στο χέρια της ΑΕΚ είναι την Τρίτη (7/8) να πράξει τα συμφωνημένα και να ολοκληρωθεί το deal.

Ήθελα να βοηθήσω την ΑΕΚ σε αυτή την δύσκολη εποχή για αυτό τον μεγάλο σύλλογο, όπως σας είχα δηλώσει και νωρίς το πρωί και τα λόγια μου τα έκανα πράξεις. Η συμφωνία έκλεισε στις 100.000 ευρώ. Θα πάρουμε άμεσα το 1/3 του ποσού (ήτοι 30000 ευρώ), τα Χριστούγεννα άλλες 30.000 ευρώ και επίσης θα διεξαχθούν δύο φιλικά με τα έσοδα να πηγαίνουν στην ομάδα μας.

Μάλιστα, θα αποκαλύψω πως χθες είχα πρόταση από ομάδα της Νοτίου Αφρικής για 100.000 ευρώ μετρητά, αλλά προτίμησα να δώσω τον παίκτη στην ΑΕΚ".

"Τα έχει βρει ο παίκτης με την ΑΕΚ"

Ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε και στην συμφωνία του παίκτη με την Ένωση, ενώ αποκάλυψε και μια λεπτομέρεια σχετικά με το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

"Ήθελα να βοηθήσω την ΑΕΚ εμπράκτως και το έκανα. Απ' όσο γνωρίζω ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με την ΑΕΚ. Αυτό που θέλαμε τελικά το πήραμε με κάποιους διακανονισμούς που θα έκανε πιο εύκολο το έργο της ΑΕΚ. Μάλιστα, ζήτησα για τα χρήματα που είναι να πάρουμε, προκειμένου να βοηθήσω, να μου εκχωρήσουν ένα ποσοστό από τα τηλεοπτικά, αλλά όπως με ενημέρωσαν τα έχουν εκχωρήσει όλα στον άνθρωπο του Ντέμη Νικολαΐδη που είχε βοηθήσει με την ταμειακή διευκόλυνση στις αρχές καλοκαιριού".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ