ΑΕΛ

Κοτσόλης: "Πρώτος στόχος η 5η θέση"

ËÁÑÉÓÁ - ÐÁÏÊ<br>
LARISA - PAOK
Κοτσόλης-Μουσλίμοβιτς MOTIONTEAM

Ο Στέφανος Κοτσόλης μίλησε για την προσπάθεια της ΑΕΛ να κατακτήσει την 5η θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος

Ο τερματοφύλακας του συλλόγου της Θεσσαλίας φιλοξενήθηκε στη ραδιοφωνική συχνότητα του "NovaΣπορ FM 94.6" όπου συγκεκριμένα αναφέρθηκε:
Στην προσπάθεια της Λάρισας για την είσοδο στα πλέι οφ:

" Δεν νομίζω ότι είναι εύκολο να ξεκαθαρίσει η πέμπτη θέση από τώρα. Θεωρώ ότι η Λάρισα στο πρωτάθλημα έχει σταθερή πορεία, αλλά υπάρχουν κι άλλες καλές ομάδες γι’ αυτή τη θέση. Έχω πει από την αρχή ότι όλα τα ματς είναι αμφίρροπα και οι διαφορές των ομάδων μικρές. Τα περισσότερα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Ακόμη και ο Ολυμπιακός, που έχει μεγάλη διαφορά, με ένα δύο άσχημα αποτελέσματα φέρνει πιο κοντά του τις ομάδες που τον ακολουθούν. Δεν είναι εύκολο μια ομάδα να κλειδώσει μια θέση στο πρωτάθλημα. Και οι τρεις ομάδες, εμείς, ο Άρης και η Ξάνθη έχουμε πιθανότητες. Μπορεί η Ξάνθη να έχει πιο εύκολο πρόγραμμα, αλλά δεν δίνω προβάδισμα με βάση το πρόγραμμα. Εμείς είμαστε μπροστά τέσσερις βαθμούς και ορίζουμε την τύχη μας. Είναι τεράστιο το κίνητρο. Αν εξαιρέσουμε το ματς με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα, κόντρα στις μεγάλες ομάδες είχαμε καλό πρόσωπο. Πρώτος στόχος είναι η πέμπτη θέση και μετά χωρίς άγχος θα κοιτάξουμε για το κάτι παραπάνω στα πλέι οφ".

Στη φετινή χρονιά της Λάρισας:


" Έπαιξαν ρόλο οι γρήγορες κινήσεις. Ο προπονητής ήρθε πριν από την προετοιμασία. Η ομάδα φέτος έχει κάνει υπέρβαση αν σκεφτείτε κάποιες μεταγραφές που ήρθαν για να κάνουν τη διαφορά δεν προσέφεραν τα αναμενόμενα όπως ο Μπενζά και ο Σολάνο. Η ομάδα για μεγάλο διάστημα παίζει κυρίως με τους περσινούς παίκτες, οπότε η πορεία είναι αξιόλογη και θα είναι ευχής έργον να πάρουμε την πέμπτη θέση και να μπούμε στα πλέι οφ. Εμείς σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε για τη νίκη και είμαστε ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο. Εγώ θα πω κάτι που δεν το έχουν προσέξει πολλοί Φέτος έχουμε πρόβλημα με τους αγωνιστικούς χώρους. Ακόμη και στο Αλκαζάρ φέτος παίζουμε είτε με κακές καιρικές συνθήκες, είτε με το γήπεδο σε κακή κατάσταση. Ο κόσμος μας έχει στηρίξει. Γκρίνια καμιά φορά υπάρχει, αλλά σε όλες τις ομάδες με στόχους υπάρχει αυτό".

Στο ενδεχόμενο κλήσης στην Εθνική ομάδα:

" Είναι τιμή για μένα η Εθνική ομάδα. Είναι κίνητρο, όχι όμως άγχος. Προσπαθώ να αποδείξω ότι έχω θέση. Υπήρξα μέλος της Εθνικής και εύχομαι μέσα από τις εμφανίσεις μου στην ΑΕΛ να επανέλθω στην Εθνική".

Στον Στέλιο Γιαννακόπουλο:

" Όλοι γνωρίζουμε την αξία του. Tο απέδειξε απευθείας. Δίνει Άλλη πνοή στην ομάδα. Δεν χρειάζεται να μιλήσω για τον Στέλιο εγώ. Έχουμε την τύχη να διαθέτουμε πολλούς ποιοτικούς παίκτες και με τις προσθήκες του χειμώνα. Θέλω να πιστεύω ότι η Λάρισα θα μπει στην πεντάδα".

Στις ομάδες που θα υποβιβαστούν:

" Ο Θρασύβουλος έχει πέσει. Από αυτές τις ομάδες μεγαλύτερη απογοήτευση είναι ο ΟΦΗ. Έχει μια εικόνα αποκαρδιωτική. Ο Πανσερραϊκός έχει παίξει κάποια καλά παιχνίδια, είδαμε την μεγάλη του στο Κύπελλο".

















TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ