ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Κωστούλας: "Περιμένω τις δηλώσεις του Αλαφούζου"

Κωστούλας: "Περιμένω τις δηλώσεις του Αλαφούζου"
INTIME SPORTS

Στον Παναιτωλικό έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Φώτης Κωστούλας περιμένει τις δηλώσεις του Αλαφούζου. Λύθηκε το συμβόλαιο του Σίσιτς.

Πολλά παράπονα από την διαιτησία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό έχουν οι άνθρωποι του Παναιτωλικού και φάνηκε τόσο από τις δηλώσεις του Μάκη Χάβου μετά το ματς όσο και του προέδρου της ΠΑΕ Φώτη Κωστούλα.

Ο "ισχυρός" άνδρας μάλιστα της ομάδας του Αγρινίου τόνισε πως περιμένει τις δηλώσεις του Αλαφούζου τώρα που ευνοήθηκε η δικιά του ομάδα.

" Ο κ. Αλαφούζος καταδικάζει πάντα τις άσχημες διαιτησίες στο Ελληνικο πρωτάθλημα. Αυτό γίνεται όταν η ομάδα του αδικείται. Περιμένουμε με ανυπομονησία να τις δούμε και όταν η ομάδα του ευνοείται", είπε χαρακτηριστικά ο Φώτης Κωστούλας.

Στο μεταξύ, παρελθόν αποτελεί και τυπικά από τον Παναιτωλικό ο Μίρνες Σίσιτς, καθώς οι δύο πλευρές έλυσαν την συνεργασία τους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: " Ανακοινώνεται ότι λύθηκε σήμερα κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή Μίρνες Σίσιτς".

Πηγή: agriniopress.gr

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ