ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Κορνέλιους: "Ο Παναιτωλικός φέτος γράφει ιστορία"

Ο Κορνέλιους με τους Λούι και Μεντόσα μετά τη νίκη του Παναιτωλικού επί του ΟΦΗ
Ο Κορνέλιους με τους Λούι και Μεντόσα μετά τη νίκη του Παναιτωλικού επί του ΟΦΗ EUROKINISSI

Ο Ντέρεκ Κορνέλιους, ο δεύτερος σκόρερ του Παναιτωλικού απέναντι στον ΟΦΗ, αναφέρθηκε στις φετινές νίκες της ομάδας του κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, τονίζοντας πως τα "καναρίνια" γράφουν ιστορία.

Ο Παναιτωλικός επικράτησε 4-2 του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ για την 19η αγωνιστική της Super League Interwetten και μετά το διπλό κόντρα στην ΑΕΚ και τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό στο Κύπελλο, έφτασαν σε ακόμη μία σπουδαία νίκη.

Εκεί στάθηκε και ο Ντέρεκ Κορνέλιους, ο οποίος στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα, εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για το γκολ που σημείωσε, ενώ παράλληλα τόνισε πως η ομάδα του Αγρινίου τη φετινή σεζόν γράφει ιστορία.

Όσα δήλωσε στην Cosmote: "Είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα! Κάναμε μια μεγάλη νίκη στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ! Έκανα βέβαια ένα λάθος με το πέναλτι, αλλά ευτυχώς ο Μελίσσας έσωσε την κατάσταση γλιτώνοντας το γκολ. Και φυσικά και με το γκολ που πέτυχα καταφέραμε να πάρουμε μια πολύ μεγάλη νίκη!

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, διότι φέτος γράφουμε ιστορία, καθώς κερδίσαμε για πρώτη φορά την ΑΕΚ εκτός έδρας, τον Ολυμπιακό, αλλά και τον ΟΦΗ. Θα πρέπει, όμως, να μείνουμε συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους".

Για το γκολ που πέτυχε: "Το γκολ που πέτυχα ήταν μια φάση δουλεμένη στην προπόνηση. Κατάφερα να το πετύχω με το με το κεφάλι και όχι με το χέρι όπως το έκανα στην προπόνηση!"

Για τον ΟΦΗ: "Σίγουρα ο ΟΦΗ απέδειξε ότι είναι μια μεγάλη ομάδα! Αντέξαμε την πίεση, καθώς αλλάξαμε το σύστημα και καταφέραμε να πάρουμε μια πολύ μεγάλη και σημαντική νίκη".

Για τα παιχνίδια με την Εθνική ομάδα του Καναδά που ακολουθούν: "Αναχωρώ αύριο για τον Καναδά, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Είμαστε σε έναν ισορροπημένο όμιλο όσον αφορά το θέμα της πρόκρισης. Σίγουρα ανυπομονώ και για το παιχνίδι απέναντι στην Ονδούρα, αλλά είμαι και δυστυχισμένος γιατί δεν θα βρεθούμε με τον Φλόρες για να ανταλλάξουμε φανέλες, κάτι το οποίο θα ήταν μια ωραία ανάμνηση και για τους δυο μας".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ