ΗΡΑΚΛΗΣ

Κορκόβελος: "Ο Μυτιληναίος ουδέποτε αρνήθηκε"

Κορκόβελος: "Ο Μυτιληναίος ουδέποτε αρνήθηκε"
Μυτιληναιος

Σε καλό κλίμα η συνάντηση με τον Μυτιληναίο όπως τόνισε το μέλος της ΠΑΕ Ηρακλής, Φώτης Κορκόβελος

Αρχικά, ο κ. Κορκόβελος αναφέρθηκε στα όσα ειπώθηκαν στη χτεσινή κρίσιμη συνάντηση και στα όσα δεσμεύτηκε να πραγματοποιήσει ο κ. Μυτιληναίος από την πλευρά του: « Η συνάντηση πήγε πάρα πολύ καλά και έγινε σε καλό κλίμα.

Ο κ. Μυτιληναίος δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλει εφάπαξ το ποσό με την προϋπόθεση της διασφάλισης της απαλλαγής του οριστικά προς την υποχρέωση που έχει προς την εφορία και στο ΙΚΑ, δηλαδή να μην έχει σχέση μετά την καταβολή.

Αυτό δεν μπορεί να το διασφαλίσει ο Ηρακλής, μπορεί να το κάνει η αρμόδια υπηρεσία και η Εφορία. Αυτό θέλει μία διευκρινιστική εγκύκλιο από το Υπουργείο Οικονομικών που να το εγκρίνει και να λέει: «Καταβάλλω το ποσό για αυτά που με απασχολούν και πλέον δεν έχω καμία ευθύνη».

Και οι δύο πλευρές έχουν τη θέληση για να γίνει, απλά πρέπει το Υπουργείο Οικονομικών να βρει τη φόρμουλα για να τελεσφορήσει αυτή η ιστορία. Το ποσό αυτό αφορά τις χρήσεις Μυτιληναίου. Το ποσό που έβαλε ο Ηρακλής στη ρύθμιση δεν ολοκληρώθηκε ακόμα.

Σήμερα οι δόσεις που προκύπτουν από το ποσό που έχει μπει ήδη στη ρύθμιση είναι περίπου 32.000 το μήνα, με τη ρύθμιση που γίνεται στο τέλος του μήνα ανεβαίνει περίπου στις 48.000. Είναι περίπου 600.000 το χρόνο, δηλαδή κάθε μέρα που ανοίγει το «μαγαζί» έχει αυτή την υποχρέωση.

Πολύ δικαιολογημένα ο κ. Μυτιληναίος το διασφαλίζει αυτό, γιατί ποτέ δεν ξέρει κανείς τι επιφυλάσσει το μέλλον. Ο κ. Μυτιληναίος ουδέποτε αρνήθηκε να βοηθήσει τον Ηρακλή κάτω από προϋποθέσεις και πράγματι έτσι έπρεπε να γίνει».

Ερωτηθείς για το αν η επόμενη μέρα για την ΠΑΕ Ηρακλής σημαίνει ότι θα ξεκινήσει τις διαδικασίες για να πάρει τις μετοχές, ο κ. Κορκόβελος απάντησε:

« Προφανώς σημαίνει και μετοχές. Κι εγώ το περιμένω κι ο κόσμος κι εγώ είμαι μέρος του κόσμου. Οι μετοχές είναι το τελευταίο πράγμα που μας απασχολεί. Δεν έχει καμία απολύτως πρακτική σημασία. Και τώρα που δεν τις έχουμε ποιος πληρώνει τα χρέη; Στην ουσία δεν αλλάζει κάτι».

Τέλος, ο κ. Κορκόβελος αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό κομμάτι, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για τη συνέχεια: «Η δική μας η ψυχολογία δεν παίζει ρόλο αν ανέβηκε, όσο των παικτών.

Κρατάμε το ότι γίνεται προσπάθεια από τα παιδιά. Αρχίζουν να βρίσκουν τα πατήματά τους στο γήπεδο, προσαρμόζονται οι νέοι παίκτες, είμαστε μία οικογένεια, συν τα καλά τελευταία αποτελέσματα, όλα αυτά μας δίνουν κουράγιο για τη συνέχεια».

















TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ